Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ...!!! ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΘΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ..


Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ τους συνέλαβαν όλους, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή!
Δεκάδες αναρχοαριστερών με την συνοδεία και την κάλυψη της Αστυνομίας προκάλεσαν φθορές και έγραψαν συνθήματα στο κτίριο όπου στεγάζεται η δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής, "Ελληνική Αυγή ". Για ακόμη μια φορά οι πασίγνωστοι παρακρατικοί επιτέθηκαν στα άδεια γραφεία (πως αλλιώς θα μπορούσαν άλλωστε;) της Χρυσής Αυγής στην Φιλολάου στο Παγκράτι. Δεν έγινε καμμία παρέμβαση των Αρχών, παρόλο που η επίθεση γίνεται σε ένα κρατικό κτίριο.
Οι παρακρατικοί τρομοκράτες δεν μπορούν να σταματήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται, τόσο το σύστημα θα κλιμακώνει τις εις βάρος μας επιθέσεις, χρησιμοποιώντας παράλληλα κρατικούς υπαλλήλους και παρακρατικούς τρομοκράτες.Τα παρακρατικά απόβλητα, αφού ξεθύμαναν στους τοίχους και στις πόρτες αποχώρησαν από τον χώρο των γραφείων με την συνοδεία και υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ!
Φωτογραφίες από την "δράση" των παρακρατικών απέναντι σε πόρτες και τοίχους!

http://www.stoxos.gr/2013/03/blog-post_5242.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ