Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Νέες εντολές από τη Ευρώπη για την Υγεία μας.Εκτελέσετε τους Έλληνες! Καμία Πρόληψη μόνο προθανάτια θεραπεία!

Σοβαρές περικοπές σε διαγνωστικές εξετάσεις κάλυψης του ΕΟΠΥΥ αναμένονται από σήμερα, Δευτέρα 8/9/2014, με την καθιέρωση πλαφόν ανά μήνα και τα πολύ αυστηρά κριτήρια συνταγογράφησης από τους γιατρούς.Αυτοί οφείλουν να μην πληρώνονται και να υπακούουν.
Μάκης Βορίδης ένας ακόμη άσχετος υπουργός Υγείας όπως τόσοι άλλοι πριν από αυτόν και μετά από αυτόν!
Η απόφαση ελήφθη από τον άσχετο στα θέματα υγείας, δικηγόρο υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, που τα έμαθε όλα τα ιατρικά θέματα στο πόδι όσο και ο προηγούμενος συνάδελφός του του ΛΑΟΣ, Άδωνης Γεωργιάδης και φυσικά με τη συγκατάθεση του επικίνδυνου για τον ελληνικό πλέον λαό, πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά....Μαγνητικές τομογραφίες, τεστ ΠΑΠ, εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου κλπ., θα συνταγογραφούνται πλέον με πολύ αυστηρά κριτήρια από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να χρειάζεται να πληρώσουν γι’ αυτές. Οι γιατροί δεν πρέπει να διαβάζουν πια και να ενημερώνονται οφείλουν να μετρούν κεφάλια υποψηφίων μελλοθανάτων για το πλαφόν...διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ