Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Το Wikileaks αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να ανατρέψουν τον Τσάβες


chavesΤο Wikileaks δημοσίευσε πρόσφατα μεγάλο αριθμό αρχείων, ανάμεσα στα οποία και αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από εταιρείες και οργανώσεις με έδρα τις ΗΠΑ. Τα νέα αυτά αρχεία αποκαλύπτουν ότι οι ΗΠΑ κατέβαλαν συστηματικές προσπάθειες για παρέμβαση στη Βενεζουέλα με σκοπό να ανατρέψουν τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Hugo Chávez. Τα αρχεία της ιστοσελίδας δείχνουν ότι τουλάχιστον δύο αμερικανικές οργανώσεις έχουν πραγματοποιήσει στοχευμένες δράσεις...
σε συνεργασία με την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας από το 2006. 
Πριν από μία εβδομάδα περίπου, το Wikileaks δημοσίευσε πάνω από 40.000 απόρρητα αρχεία, τα οποία σχετίζονται με τη Βενεζουέλα και αποδεικνύουν τον σαφή ρόλο των ΗΠΑ* στις προσπάθειες να ανατραπεί η προοδευτική κυβέρνηση του δημοφιλούς και δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη της χώρας, Hugo Chávez.Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ