Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τορόντο: Αντιχριστιανικές διαφημίσεις στο metro της πόλης

Διαφημιστική ρεκλάμα στον υπόγειο σταθμό Dundas (south bond platform)
Διαφημιστική ρεκλάμα στον υπόγειο σταθμό Dundas (south bond platform)

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Από το δωρέαν προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσηςΣταθμός Kennedy Toronto subwayH οργάνωση “Collect free Quran” ( Διανομή δωρεάν Κορανίων)  δραστηριοποιείται στον Καναδά με σκοπό τη διάδοση της μουσουλμανικής θρησκείας. Εκατοντάδες μέλη κάθε μέρα , σε διάφορα κεντρικά σημεία του Τορόντο, μοιράζουν δωρεάν Κοράνια και διανέμουν φυλλάδια με εξηγήσεις και αναφορές στη θρησκεία τους. Ειδικά stands έχουν γεμίσει τις διάφορες πολυσύχναστες γωνιές της πόλης από τα οποία οι περαστικοί καλούνται να ενημερωθούν για την αλήθεια του Ισλάμ. Η οργάνωση καυγχάται ότι με αυτήν της τη δράση έχει πετύχει τον προσυλητισμό πολλών καναδών πολιτών και έχει διασαφηνίσει πολλά δογματικά λάθη των χριστιανών.
Χαρακτηριστικές οι γιγαντοαφίσες που κοσμούν τον υπόγειο συρμό του Τορόντο και τα φυλλάδια που διανέμονται δωρεάν με τον πηχαίο τίτλο: Είναι ο Ιησούς Θεός ; Η Βίβλος και το Κοράνι λένε ΟΧΙ. Ανακαλύψτε την Αλήθεια
Νόμιμη Διαφήμιση στο Τορόντο
Από το δωρέαν προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης
382058_377882898971847_1537540649_nΗ οργάνωση συλλέγει χρήματα από μουσουλμάνους δωρητές και ενοικιάζει τις διαφημιστικές προθήκες έναντι του ποσού των 600 $ το μήνα . Οι διαφημιστικές ρεκλάμες έχουν διαστάσεςι 4ft επί 6ft. Συνολικά έχουν τοποθετηθεί 10 παρόμοια poster σε διάφορα σημεία του υπόγειου συρμού αλλά και των υπέργειων στάσεων. Μέσω της ελευθερίας της διαφήμισης, πάμπολλες ρήσεις του “Προφήτη” Μωάμεθ έχουν αναρτηθεί  στις προθήκες που ενοικιάζουν μηνιαίως οι εταιρείες ενοικίασης διαφημιστικού χώρου. Ήδη κορανικά χωρία έχουν διακοσμήσει τους υπόγειους σταθμούς των Islington subway station, Saint George station, Younge and Shepard station και Kennedy station.

1480498_558481250912010_377988686_n
Φωτογραφία από το website της οργάνωσης με τη λεζάντα
Ο αδερφός Abdullah που εξισλαμίσθηκε πριν 2 χρόνια
Φωτογραφία από το website της οργάνωσης με τη λεζάντα Ο αδερφός Abdullah που εξισλαμίσθηκε πριν 2 χρόνια
Ο αδερφός Ahmed που εξισλαμίσθηκε πριν 1 χρόνο και τώρα βοηθάει στα stands
Ο αδερφός Ahmed που εξισλαμίσθηκε πριν 1 χρόνο και τώρα βοηθάει στα stands

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ