Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η καταδυνάστευση του λαού από το διαπλεκόμενο 7% και ο ρόλος των...ξανθών αγγέλων

Ένα μικρό δείγμα του πώς λειτουργεί ένας μικρός κρίκος της καπιταλιστικής αλυσίδας:
Οι εξουσιαστές είναι το 7% του κόσμου που κατέχει το 89% του πλούτου. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται οι οικονομικά ισχυροί της κάθε χώρας (πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, χρηματιστές, δικαστές κτλ). Ο Κοντομηνάς συγκαταλέγεται στο 7%.
Ο Κοντομηνάς λαμβάνει όποτε θελήσει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ αβίαστα, χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις από πτωχευμένους τραπεζίτες, με εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου ουσιαστικά. Με τα δάνεια αυτά στήνει χρεωκοπημένες επιχειρήσεις. Με τις επιχειρήσεις αυτές αγοράζει και ΜΜΕ μεταξύ άλλων (κινητά-ακίνητα κτλ). 
Με τα ΜΜΕ προπαγανδίζει τα σχέδια του 7%.
Για να προσελκύονται τηλεθεατές που θα ακούσουν τα σχέδια του 7%, προσλαμβάνει πολλά υποσχόμενες παρουσιάστριες αποχαύνωσης. Οι "ξανθοί" άγγελοι του Κοντομηνά πληρώνονται με κάτι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο ανάλογα του βαθμού αποχαύνωσης που προσφέρουν.
Με την προσφερόμενη αποχαύνωση παράγονται ασταμάτητα "κόπιες" από "αίλιναις" νοικοκυραίους. Μετά οι "ξανθοί" άγγελοι του Κοντομηνά πάνε στα MALL-HALL και ξοδεύουν τα χιλιάδες ευρώ από τα δάνεια του Κοντομηνά σε πολυεθνικές εταιρείες που ανήκουν στο 7%. Για να μεταφερθούν τα πολυεθνικά "ψώνια" τους, προσλαμβάνονται οι "αίλιναις"!!! Οι "αίλιναις" όντας σε περίσσεια, με μειωμένο μισθό, και πολλές φορές ανασφάλιστοι, ευχαριστούν τις "ξανθιές" εργοδότριες και πάνε μετά να ψηφίσουν τα κόμματα που τους επιβάλλουν να αναχρηματοδοτήσουν τις πτωχευμένες τράπεζες που δανειοδοτούν τον Κοντομηνά, που πληρώνει τις "ξανθιές"!!!
Μετά ο "αίλινας" ονειρεύεται να γίνει ή "ξανθιά" εργοδότρια ή Κοντομηνάς, αντί να κάνει την ανατροπή...
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πώς λειτουργεί το 7%:
1.Παίρνει ελεύθερα δάνεια.
2.Αγοράζει ΜΜΕ.
3.Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν την θέληση του 7%
4.Παραγωγή των αποχαυνομένων "αιλινων"
5.Πρόσληψη ως δούλων των "αιλίνων"
6.Ψήφος των ικανοποιημένων αιλίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ