Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Οι Βρετανοί Μουσουλμάνοι κοντεύουν να γίνουν το 10 τοις εκατό του πληθυσμού

 Οι Μουσουλμάνοι μαζί με τα παιδιά τους  αποτελούν το 9% του συνολικού πληθυσμού στη Βρετανία- σύμφωνα με το Dunya Bulteni
Πληθυσμιακή μελέτη έδειξε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο το 9% του πληθυσμού σήμερα είναι Μουσουλμάνοι συμπεριλαμβανομένων των  3,5 εκατομμύρια παιδιών ηλικίας έως και 4 ετών.
Στη δεκαετία 2001/2011, ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Αγγλίας και της Ουαλίας αυξήθηκε από το 1,6 εκατομμύρια στο 2,7 εκατομμύρια  ενηλίκων ατόμων καταλαμβάνοντας το 4,8 τοις εκατό του πληθυσμού.
Πιστεύεται ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στο υψηλό ποσοστό γεννήσεων και σε ένα μεγάλο βαθμό στη συνεχιζόμενη μετανάστευση από τη Νότια Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι το Ισλάμ θα γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος της βρετανικής κοινωνίας, όπως είπε ο βοηθός γενικός γραμματέας του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, Ibrahim Mogra:
« Αυτή η γενιά  είναι βρετανική. Αισθάνεται ότι βρίσκεται στην πατρίδα τους. Δεν είναι ότι η Βρετανία θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα, αλλά ότι η Βρετανία θα επιτρέψει την πρακτική του Ισλάμ, η οποία έχει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μουσουλμάνων. Είναι μια μεγάλη χώρα και θεωρείται ως πατρίδα μας», σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ