Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

"ΤΗΝ ΧΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ" Συγκλονιστική ομιλία Νικ Γκρίφιν στην Ευρωβουλή για ΧΑ, Σαμαρά και ... Μεταξά!
Σε μια συγκλονιστική πολιτική ομιλία ενώπιον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, αργά το απόγευμα ο ηγέτης του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος Νίκ Γκρίφιν προχώρησε σε ολοκληρωτική πολιτική αποδόμηση της πολιτικής του "Ναι, σε όλα" έναντι της τρόικα με έναν ιδαίτερα πρωτότυπο τρόπο:
Προβαίνοντας σε συγκριτική αποτίμηση του σήμερα και της "ναι σε όλα" ελληνικής κυβέρνησης προς την τρόικα και της στάσης που κράτησε ο εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς κατά τον Β'ΠΠ, λέγοντας "ΟΧΙ" στους εισβολείς και πολεμόντας την φασιστική Ιταλία και τη ναζιστική Ιταλία.
Τονίζοντας ότι απόγονοι του Ι.Μεταξά είναι τα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Προχωρώντας σε μια ιστορική αναδρομή και δείχνοντας πολύ καλά διαβασμένος για την ιστιρία της χώρας μας εκείνης της περιοδου κατηγόρησε τον Α,Σαμαρά ότι "Σήμερα με την στάση του απέναντι στην τρόικα εκπροσωπεί τους κομμουνιστές της εποχής του Β'ΠΠ που στην αρχή αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Άξονα, λόγω του γερμανοσοβιετικού συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότοφ"!
«Είστε απόγονοι των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Μουσολίνι» είπε στον άναυδο Αντώνη Σαμαρά που μέσα σε λίγες ώρες δεχόταν νέο σφυροκόπημα εντός του Ευρωκοινοβουλίου, μετά τις "ριπές" που είχε δεχθεί από τον Νάϊτζελ Φάρατζ.
Και ο Ν.Γκρίφιν κατέληξε λέγοντας: "Εσείς εκπροσωπείτε αυτούς που δεν πολέμησαν για την εθνική τους κυριαρχία το 1940-1941 και η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί εκείνους που πολέμησαν, την ηρωική κυβέρνηση Μεταξά που αντιστάθηκα στους εισβολείς. Και αυτό φαίνεται ότι είναι το πραγματικό έγκλημα των φυλακισμένων μελών της Χρυσής Αυγής. Για αυτό τους φυλακίσατε. Γιατί τόλμησαν να αντισταθούν στην τρόικα"!
Κάτι μας λέει ότι από την Μάϊο και μετά, μετά δεκάδες ίσως και εκατοντάδες "Νάϊτζελ Φάρατζ" και "Νίκ Γκρίφιν" στην Ευρωβουλή, επιτέλους το μαυσωλείο θα ζωντανέψει και η γραφεικρατία των Βρυξελλών θα έχει πολλούς μπελάδες να αντιμετωπίζει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ