Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Έκθεση του εβραϊκού Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής γιατί ο Κασιδιάρης διάβασε τα Πρωτόκολλα στη Βουλή!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:  Είδατε πόσο γρήγορα αποκαλύπτονται οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητας; Αυτοί που κρύβουν την καταγωγή τους και ποινικοποιούν τον "αντισημιτισμό" την ώρα που επιτρέπεται να βρίζεις και να συκοφαντείς οποιαδήποτε άλλη εθνότητα ελεύθερα; Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ΜΟΝΟ το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απαγορεύεται να αμφισβητείται ενώ όλες οι άλλες γενοκτονίες επιτρέπεται να αμφισβητούνται; Και δεν τα λέμε εμείς αυτά αλλά τα έχει αποφασίσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!Ακολουθεί και το επίμαχο απόσπασμα που ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε την τιμή να είναι ο πρώτος Έλληνας βουλευτής που διάβαζε απόσπασμα των Πρωτοκόλλων στη βουλή.Όσο για το "Αμερικανικό" υπουργείο εξωτερικών θα σας θυμίσουμε ότι τόσο ο υπουργός όσο και οι βοηθοί του είναι εβραϊκής καταγωγής!

Για άλλη μια φορά στις ΗΠΑ, ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, αλλά και τις θρησκευτικές "ελευθερίες" στην χώρα αμς. Είναι εμφανές ότι τα νεοταξίτικα κέντρα εξουσιας που έχουν την έδρα τους στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ δεν χάνουν ευκαιρία να χτυπούν οποιονδήποτε ασχολείται με εθνικα και θρησκευτικά ζητήματα.


Εκτενή αναφορά στη Χρυσή Αυγή κάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ετήσια έκθεσή του για τις θρησκευτικές ελευθερίες, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και δημοσιεύουν σήμερα «Τα Νέα» στην ηλεκτρονική τους έκδοση
 Οι συγγραφείς της έκθεσης αναφερόμενοι στη Χρυσή Αυγή τη χαρακτηρίζουν «ανοικτά αντισημιτική και ξενοφοβική πολιτική παράταξη», που με τη στάση της δίνει ευκαιρία για κατασυκοφάντηση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.
Αναλυτικά η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Στην έκθεση τονίζεται ότι ο αντισημιτισμός έχει σημειώσει αύξηση μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.Γίνεται λόγος για επιθέσεις που έχουν στόχο μετανάστες και ιδιαίτερα όσους προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Καταγράφει τους βανδαλισμούς σε εβραϊκά νεκροταφεία των Ιωαννίνων και της Δράμας και επισημαίνει ότι η Αστυνομία ερεύνησε όλα τα περιστατικά, αλλά δεν μπόρεσε να ανακαλύψει τους δράστες.Αυθαίρετα δηλαδή εμπλέκουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, με αυτές τις βέβηλες πράξεις 
Για την ιδεολογία και τις πράξεις της Χρυσής Αυγής γίνεται αναφορά και στην περίπτωση που μέλος του κόμματος διάβασε εντός της Βουλής αποσπάσματα από «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Αλήθεια αυτό τι τους ενοχλεί; Απαγορεύεται καποιος να τα διαβάσει; Να ξέρει τι λένε;Να τα απαγγείλει; Εάν είναι πλαστά, τότε πρόκειται περί παραμυθιού, εάν όμως είναι αληθινά, για΄τι να μην ενημερωθεί ο κόσμος; Άλλωστε αυτά που γράφουν ήδη πραγματοποιούνται. Έστω και διαβολικές συμοτώσεις να είναι έχουμε θέμα.Είναι σαν οι ΗΠΑ να τα επιβεβαιώνουν με την ανησυχία τους αυτή. 
Στην έκθεση αναφέρεται ότι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως για παράδειγμα το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επικρίνουν την ελληνική αστυνομία ότι έχει καταβάλει «πολύ μικρή προσπάθεια» για τον περιορισμό των βίαιων ενεργειών της Χρυσής Αυγής.
Καταγράφεται, επίσης, και η θέση ότι δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την οικοδόμηση τεμένους στην Αθήνα. Δηλαδή βιάζονται να μας ισλαμοποιήσουν! 
Οι συντάκτες της έκθεσης κάνουν λόγο και για το γεγονός ότι το 2012 εφαρμόστηκε σε δύο περιπτώσεις η νομοθεσία περί βλασφημίας.
Η πρώτη αφορούσε την υπόθεση σύλληψης 27χρονου νεαρού που έφτιαξε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με σατυρική μορφή, χρησιμοποιώντας το όνομα « Γέροντας Παστίτσιος » και η δεύτερη υπόθεση αφορούσε την αγωγή για βλασφημία που κατέθεσε η Μητρόπολη Πειραιά κατά του σκηνοθέτη και των ηθοποιών του θεατρικού έργου «Corpus Christi». Και γι' αυτό το θέμα, σημειώνονται τα επεισόδια που προκάλεσαν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής για να σταματήσουν τις παραστάσεις και μάλιστα, όπως τονίζεται, μερικοί απ' αυτούς, που ενεπλάκησαν σε συμπλοκές με την αστυνομία, είναι βουλευτές.
Απαγορεύουν δηλαδή να υπερασπίζεται η Εκκλησία και οι Έλληνες πολίτες τα ιερά και τα όσια της Φυλής! Ευθέως ενοχλούνται και από τον Σεβασμιώτατο Σεραφείμ, γιατί αντιδρά δυναμικά. Όσο για τον "Παστίτσιο" δεν είναι θρησκευτικό το ζήτημα, πρόκειται περί προσβολης νεκρού, που όταν ζούσε δεν πείραξε ποτέ ούτε... μύγα. Για πολλούς δε, επρόκειτο για έναν μελλοντικό Άγιο, και σίγουρα από τους μεγαλύτερους Γέροντες της ορθοδοξίας. 
Στην έκθεση την οποία παρουσίασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, αναφέρεται ότι η ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης έχει καταδικάσει τις αντισημιτικές και ρατσιστικές επιθέσεις, ωστόσο οι διεθνείς παρατηρητές έχουν ζητήσει περισσότερη δράση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα συγκεκριμένα περιστατικά.
Aναφέρεται ότι ο αμερικανός πρέσβης και άλλοι αμερικανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με έλληνες ομολόγους τους και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μιλήσει με ισχυρό τρόπο εναντίον της Χρυσής Αυγής και των αντισημιτικών πράξεών της.
Όπότε καταλαβαίνετε από που προήλθε η πίεση για την λαίλαπα των πολιτικών διώξεων εναντίον του κόμματος. 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ