Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παράξενο κομμάτι από μηχάνημα βρέθηκε στις ΗΠΑ

Αυτό το τεράστιο κομμάτι από μηχάνημα βρέθηκε σε μια ανασκαφή σε σχετικά μεγάλο βάθος, γύρω στο 1990 από έναν εκσκαφέα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αμέσως ήρθαν μυστικές κρατικές υπηρεσίες και το σκέπασαν....
Στην φωτο φαίνεται σε πρώτο πλάνο η τεράστια συσκευή που επισκιάζει τον κάδο και το γερανό που εμφανίζονται πίσω του. Κανείς δεν ήταν σε θέση να πει τι ήταν η μυστηριώδες αυτή συσκευή που είχε επάνω ιερογλυφικά..
Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο μαγνήτη που χρησιμοποιείται για να παράγει ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο που απαιτείται για πειράματα σύντηξης. Ποιος την έκανε, γιατί και πότε δεν θα μάθουμε μάλλον ποτέ...

Κάτι που είναι αντίθετο από αυτά που ξέρουμε τα σβήνουν, τα σκεπάζουν. Είναι οπωσδήποτε μηχανή εξωγήινων πριν από χιλιάδες χρόνια. Αυτό όμως δεν πρέπει να το ξέρει ο απλός λαός. Καλά τον έχουνε βάλει να ξέρει αυτήν την ιστορία που ξέρει. Ίδρωσαν για να το πετύχουν. Δεν θα ξυπνήσουν τώρα τον κόσμο.


[Πηγή] . 
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ