Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΥΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ;;;;

Αναλύοντας τα πολύ μακροπρόθεσμα προγνωστικά μας στοιχεία, διακρίναμε μία τάση για το πως φαίνεται να κυλάει το ερχόμενο Φθινόπωρο στη χώρα μας.
Τα προγνωστικά μας στοιχεία ως τώρα, δείχνουν πως θα έχουμε το πιο κρύο και ίσως και πιο βροχερό Φθινόπωρο των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, ενώ τα χιόνια στα βουνά θα κάνουν πολύ νωρίς την εμφάνισή τους.
Δείχνουν έναν Σεπτέμβριο με αρκετές βροχές και πολλά σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας, ακόμα δηλαδή και θερμοκρασίες που από τους 30 βαθμούς Κελσίου θα πέφτουν και στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Θέλουν έναν Οκτώβριο και έναν Νοέμβριο, με περισσότερο κρύο και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ δείχνουν και κάποια χιόνια στα βουνά της βόρειας Ελλάδας. Οι 2 αυτοί μήνες πάντως, φαίνεται να κυλούν με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και κυρίως ο Νοέμβριος.
Αυτά δείχνουν τα προγνωστικά μας στοιχεία που τα αναλύουμε διαρκώς όλο το καλοκαίρι, ωστόσο δεν είναι μία σίγουρη πρόβλεψη αλλά μία πιθανή τάση για το καιρού του φετινού Φθινοπώρου στη χώρα μας. Τόσο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη δύσκολα μπορεί να γίνει, ωστόσο εμείς σας δίνουμε μία πρώτη γεύση των δικών μας προγνωστικών στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ