Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τα συσσίτια είναι φασιστικές μέθοδοι και πρέπει να αποφεύγονται από τον μαρξισμό"

"οι εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθησίας είναι φασιστικές μέθοδοι και πρέπει να αποφεύγονται από τον μαρξισμό"


Για να δικαιολογήσουν την ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας τους οι της αριστεράς, και φυσικά αυτοι του τσύριζα πρωτίστως ( που επιδιώκουν και την διακυβέρνηση της χώρας, τρομάρα τους!) έγραψαν ένα "περισπούδαστο" άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα τους ( όπως πληροφορούμε από άλλες ιστοσελίδες, διότι εγώ ούτε για αστείο δεν μπαίνω σε τέτοιους βόρβορους-είμαι βλέπετε αρκετά νευρικό άτομο και δεν αντέχω το μέγεθος της ανοησίας-), έγραψαν λοιπόν πως  "οι εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθησίας είναι φασιστικές μέθοδοι και πρέπει να αποφεύγονται από τον μαρξισμό" !!!
Με μια πρώτη σκέψη είδα πόσο ανόητοι και υποκριτές, μπορούν να γίνουν οι αριστερομαρξιστές μπαγαμπόντηδες, θέλοντας να δικαιολογήσουν την φραγκοφονίαση που τους διακατέχει, τον φαταουλισμό που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Όμως με μια πιό προσεκτική σκέψη μπορεί κανείς να αντιληφθεί ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ σ'αυτό που υποστηρίζουν και πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά αφού θα πρόδιδαν τον ίδιο τον εαυτό τους και τις ...ιδεολογίες τους...
Γιατί ποιοί αλήθεια είναι οι αυθεντικοί εκπρόσωποι του αριστερού χώρου; Άν λάβουμε υπ'όψιν μας τα πόθεν έσχες τους, διαχρονικά αποτελούν τους πλουσιώτερους στην κατηγορία των εχόντων και κατεχόντων ! Άν δε ακόμη λάβουμε υπ'όψιν και εκείνους τους ...ιδεαλιστές αναρχο-αριστερο-αντιεξουσιαστές θα δούμε πως προέρχονται από τα εύπορα κοινωνικά στρώματα των ...βορείων προαστείων ( οι πρόσφατες συλλήψεις των τρομοκρατών το απέδειξαν περίτρανα, αλλά και οι συλλήψεις των γόνων Δραγασάκη - Βούτση επίσης) ! ΄Αρα τι συμπεραίνει ένας απλός νους; Πολύ απλά πως: αφού οι εκφραστές της Αριστεράς και Προόδου ( βλέπε ΚΚΕ, τΣύριζα, Δημαρ και όλο το συναφές κακό συναπάντημα) από την μια διατρανώνουν τους ...μεγαλοϊδεατισμούς τους περί ισότητος, μη εκμεταλεύσεως ανθρώπου από άνθρωπο, αδερφότητος, ελευθεριών, απάλειψης των κοινωνικών τάξεων  και λοιπών ...προοδευτικών και ουμανιστικών ιδεολογημάτων, παρ'όλα αυτά οι ίδιοι κρατούν σταθερά τα σκήπτρα της εξουσίας απέναντι σε όλα αυτά ! Και φυσικά ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! 
Συνεπώς πως είναι δυνατόν να έρθουν σε αντίθεση στα ιδεολογήματά τους μέσω της κοινωνικής ευαισθητοποίησης;Πώς είναι δυνατόν να απαλείψουν αυτό για το οποίο θέλουν να υφίσταται ώστε να έχουν λόγο να "πουλούν το παραμύθι" που θα γεμίζει τις δικές τους τσέπες; 
Έχουν απόλυτο δίκαιο λοιπόν όταν λένε: "οι εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθησίας είναι μέθοδοι φασιστικές και πρέπει να αποφεύγονται από τους ...μαρξιστές" !!! 
 Έ, ρε βρεγμένη σανίδα και με σκουριασμένα καρφιά, που χρειάζεσθε !!!  
sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ