Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 13 Αυγούστου 2013

Τρύπα «κατάπιε» ξενοδοχείο στη Φλόριντα

 
Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός
Μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων κατάπιε τη νύχτα της Κυριακής μεγάλο μέρος ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος κοντά στην Disney World, στη Φλόριντα, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς από τους υπαλλήλους και τους πελάτες.
«Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ενημερώθηκε η πυροσβεστική ότι είχε σχηματιστεί μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων και βάθους 4,5 και ότι τρία από τα κτίρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ταλαντεύονταν», εξήγησε η εκπρόσωπος της κομητείας Λέικ, Κέλι Λαφολέτ. «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε εν μέρει» πρόσθεσε.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απομάκρυναν τους 36 τουρίστες που διέμεναν στο κτίριο. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Πελάτες του ξενοδοχείου είπαν στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WFTV ότι άκουσαν τριγμούς και είδαν τα τζάμια των παραθύρων να σπάνε καθώς εγκατέλειπαν το κτίριο. «Κάποιος χρειάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο επειδή η κάσα της πόρτας γκρεμίστηκε. Μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, πέρασαν από το παράθυρο για να σωθούν», είπε η Μάγκι Γκάμρι, αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.
Τον Μάρτιο, ένας κάτοικος προαστίου της Τάμπα, επίσης στο Φλόριντα, κυριολεκτικά ρουφήχτηκε από μια τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε ξαφνικά κάτω από το υπνοδωμάτιό του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σταμάτησαν μετά από αρκετές ημέρες άκαρπων προσπαθειών.
/pestanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ