Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ισραήλ, το κράτος των Ρότσιλντ

Οι λόγοι του Β' Π.Π. ήταν η εγκαθίδρυση του ΟΗΕ (πρώην League of Nations) σε νομοθερικό επίπεδο, η εγκαθίδρυση του IMF (ΔΝΤ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας σε οικονομικό επίπεδο, και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης σε δικαστικό επίπεδο, βασικοί μοχλοί - ηνία στα χέρια των Ρότσιλντ - Ροκφέλερ. Εκτός όμως από τους παραπάνω λόγους, υπήρξε και ένας άλλος, η ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ.
Για να δούμε μερικά πράγματα:



Στην παρακάτω εικόνα από το google maps βλέπουμε οδό στο Τελ Αβίβ με το όνομα "Ρότσιλντ"
κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στο google maps

Ας λάβουμε υπόψιν μας επιγραμματικά:
1. Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδος "ΤΑ ΝΕΑ" έγιναν κάποιες εξετάσεις DNA και έδειξαν ότι πιθανότατα ο Χίτλερ να ήταν Εβραίος (σχετικό άρθρο ΕΔΩ). Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας που δούλευε στους Ρότσιλντς και συγκεκριμένα στην γραμμή που είχε πάει στην Βιέννη, δηλαδή αυτή του Σόλομων Ρότσιλντ.
2. Οι χρηματοδότες του Χίτλερ ήταν Εβραίοι (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)
3. στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε περίεργοι συσχετισμοί καταστάσεων




Ας λάβουμε υπόψιν μας και τα παρακάτω βίντεο:
Στο πρώτο είναι Εβραίοι που ήταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι οποίοι δεν πέθαναν δουλεύοντας αλλά αντιθέτως πέρασαν μια χαρά.



Στο δεύτερο κάποιοι Αυστραλοί Γεωλόγοι έκαναν μελέτες στην Τρεμπλίνκα και βρήκαν... κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ



Στο τρίτο είναι μια Εβραία πρώην Υπουργός του Ισραήλ που απροκάλυπτα μας ενημερώνει ότι το "αντισημίτης" και το "αρνητής ολοκαυτώματος" χρησιμοποιείται ως taylor made θεός (περί των "θεών" αυτών δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ)




Έχουμε λοιπόν:
- Την Εβραική Τραπεζιτική οικογένεια των Ροκφέλερ να χρηματοδοτεί την "ευγονική" και να την στέλνει στο Βίλχελμ Κάιζερ (στυλοβάτη του 3ου Ράιχ)
- Ο Χίτλερ να εκθειάζει τους "Ευγονιστές"
- Χρηματοδότες του Χίτλερ ήταν Εβραίοι Τραπεζίτες (Ο Σπύρος Χατζάρας αναφέρει στο βιβλίο του "Οι Αθέατοι" ότι ο Χίτλερ έλαβε 25 εκατ. δολάρια από την Τράπεζα του Εβραίου Τραπεζίτη Πωλ Βαρμπουργκ μέσω Άμστερνταμ).
- ΌΛΟΙ οι Εβραίοι Τραπεζίτες των ΗΠΑ ήταν ΓΕΡΜΑΝΟΕβραίοι και ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έπαθε τίποτα, όπως επίσης δεν πάθανε ποτέ τίποτα μεγαλοΒιομήχανοι ΓερμανοΕβραίοι.
- Κάποιοι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως πηγαίναν για να δουλέψουν μέχρι να πεθάνουν, ενώ άλλοι την περνούσαν μια χαρά (εν ολίγοις οι Ευγονιστές έκαναν σχέδιο προστασίας για τους δικούς τους χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν οι ίδιοι (για ευνόητους λόγους), και το πιο ασφαλές σημείο δεν ήταν άλλο από... το στρατόπεδο συγκεντρώσεως...)
- Ο Χίτλερ στην ουσία ήταν η αιτία που δημιουργήθηκαν: α) οι δύο taylor made "θεοί" ("αντισημίτης" και "αρνητής ολοκαυτώματος") δηλαδή δύο ισχυρά προπαγανδιστικά εργαλεία στα χέρια των Τραπεζιτών και του Ιερατείου, και β) η δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ η οποία πάτησε επάνω στους taylor made "θεούς".
Μην ξεχνάμε επίσης ότι ΠΟΤΕ δεν βρέθηκε το πτώμα του Χίτλερ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ