Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ!!!!

Ήρθε η σειρά  της Τουρκίας να αναλάβει τη διοίκηση στην «Ταξιαρχία  Νοτιανατολικής Ευρώπης» που την περίοδο αυτή εδρεύει στη Λάρισα. 
Η συγκεκριμένη δύναμη έχει ειρηνευτικό χαρακτήρα και συστάθηκε για την ενδυνάμωση της συνεργασίας των Βαλκανικών χωρών. Η διοίκησή της όσο και το που θα εδρεύει η εν λόγω δύναμη εναλλάσσονται  κάθε τέσσερα χρόνια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Akşam το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Τουρκίας όρισε  διοικητή  στην «Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης» τον  ταξίαρχο  Χακάν Εσέρ.
Και βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία η τουρκική εφημερίδα  να σχολιάσει πως «για πρώτη φορά Τούρκος αρχηγός θα διοικεί μια Ταξιαρχία σε ελληνικό έδαφος». Ο Εσέρ θα βρίσκεται στη Λάρισα από τώρα μέχρι και το 2015.

Στόχος της Ταξιαρχίας είναι στα πλαίσια του ΝΑΤΟ να συμβάλλει στην ειρήνευση στα Βαλκάνια.
Προηγούμενοι διοικητές του σχηματισμού αυτού διετέλεσαν τελευταία  Σκοπιανοί και Αλβανοί αξιωματούχοι.
Γ.Κοκ.
Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/260887/erxetai-sth-larisa-toyrkos-taksiarxos-na-dioikhsei#ixzz2bCmbuCKN
 
Συνδέστε τό θέμα αυτό μέ:

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ[ΒΙΝΤΕΟ]ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 80 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!! 

καί ξαναδείτε τό παρακάτω βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ