Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΤΟ ΙΣΛΑΜ... Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ...ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Οι Χριστιανοί σκοτώνονται στον ισλαμικό κόσμο, λόγω της θρησκείας τους. Πρόκειται για μια αύξηση της γενοκτονίας που θα έπρεπε να προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό...........Για χρόνια, οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί στη Νιγηρία έχουν ζήσει στο χείλος του εμφυλίου πολέμου. Ριζοσπαστικοί ισλαμιστές προκαλούν πολλά, αν όχι το μεγαλύτερο μέρος της έντασης. Η νεότερη τέτοια οργάνωση είναι μια ομάδα που αυτοαποκαλείται Boko Haram, που σημαίνει “Η Δυτική εκπαίδευση είναι ιεροσυλία.” Στόχος της είναι να δημιουργήσει Σαρία στη Νιγηρία. Για το σκοπό αυτό έχει δηλώσει ότι θα σκοτώσει όλους τους χριστιανούς στη χώρα.............................................................Η Χριστιανοφοβία που μαστίζει εδώ και χρόνια το Σουδάν έχει μια πολύ διαφορετική μορφή. Η αυταρχική κυβέρνηση των σουνιτών μουσουλμάνων στα βόρεια της χώρας έχει για δεκαετίες βασανίσει μειονότητες χριστιανών και ανιμιστών στον νότο. Αυτό έχει συχνά περιγραφεί ως ένας εμφύλιος πόλεμο ενώ είναι στην πράξη η διαρκής δίωξη από την σουδανική κυβέρνηση των θρησκευτικών μειονοτήτων...Χιλιάδες Χριστιανοί του Ιράκ το έχουν εγκαταλείψει, ως αποτέλεσμα βίας που αφορά ειδικά αυτούς, με μείωση του αριθμού των Χριστιανών στη χώρα σε λιγότερο από μισό εκατομμύριο από μόλις πάνω από ένα εκατομμύριο πριν από το 2003.Βιβλία που δικαιολογούν τη θανάτωση των Χριστιανών στο όνομα του Ισλάμ είναι ελεύθερα προς πώληση στη Γαλλία. Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα ‘L’Observatoire de l’islamisation’ (Παρατηρητήριο της Ισλαμοποίησης), βιβλία της οργάνωσης‘l'Institut du Monde Arabe’ (‘Ινστιτούτο Αραβικού Κόσμου’) περιέχουν αναφορές σε μουσουλμάνους λόγιους που δικαιολογούν τη δολοφονία χριστιανών και βαπτισμένων χριστιανών που εγκατέλειψαν το Ισλάμ, καθώς και τη βία κατά των χριστιανών γυναικών.
Το Παρατηρητήριο καλεί να υπάρξει κοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή για τα μουσουλμανικά βιβλιοπωλεία στη Γαλλία που διανέμουν βιβλία που δικαιολογούν τα χειρότερα εγκλήματα.Κανείς δεν τολμά να μιλήσει για το μεγάλο εγχειρίδιο θρησκευτικών κανόνων για σουνίτες, το “Al-Muwatta'”, του ιμάμη Malik ibn Anas (710-795) μια «πρακτική σύνθεση της Ισλαμικής διδασκαλίας" που λέει ο υπότιτλος των εκδόσεων Albouraq που διδάσκει τους αναγνώστες να χτυπούν τους χριστιανούς μοναχούς, να βιάζουν τις γυναίκες που θεωρούνται «λάφυρα πολέμου», να αποκεφαλίζουν «αποστάτες», να αποστέλλονται ως μαχητές σε άλλες χώρες κλπ.........................................

Σε διωγμό η ΕλληνοΟρθόδοξη Εκκλησία στην Αλβανία ...Ξύλωσαν ακόμη και τις Εικόνες
Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Βόρειο Ήπειρο. Δημοτικοί υπάλληλοι με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας, άδειασαν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο Ναό στην Πρεμέτη.
Οι εικόνες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές αφού δείχνουν ανθρώπους να αδειάζουν τον Ναό από ιερά σκεύη, εικόνες προσκυνητάρια και κάθε τι το οποίο μπορούσαν να πάρουν και να τα φορτώνουν σε ένα φορτηγό.
Οι ιερόσυλοι που προφανώς βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασαν να χτυπήσουν έναν ιερέα και έναν διάκονο. Όπως φαίνεται στο βίντεο ξήλωσαν ακόμη και το πρόχειρο καμπαναριό για να πάρουν την καμπάνα.
Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα κορίτσι 10 χρονών, χριστιανή Κόπτρια, που γυρνούσε με τα πόδια στο σπίτι του στο Κάιρο ύστερα από ένα μάθημα στο κατηχητικό της εκκλησίας.
............................................................................................................

To μένος τους και το μίσος τους για τον Χριστιανισμό επιβεβαίωσαν οι ισλαμιστές οπαδοί του Μόρσι αφού εν μέσω των διαδηλώσεων για την αποκατάσταση του ισλαμιστή προέδρου δεν παρέλειψαν να κάψουν και τρεις κοπτικές εκκλησίες, δείχνοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει όλη η Αίγυπτος αλλά μόνο όσοι ασπάζονται τα πιστεύω τους.  Ιδιαίτερα μας ανησυχούν πληροφορίες περί συγκρούσεων μεταξύ οπαδών διαφορετικών θρησκευτικών ομάδων και επιθέσεων που έχουν δεχθεί Χριστιανικοί ναοί.
...........................................................................................................

 Σφαγη Χριστιανών στην Αίγυπτο απο τους ισλαμοφασίστες. 84 εκκλησιές στις φλόγες…
............................................................................................................


Μία σφαγή Ελληνορθόδοξων πιστών την οποία όχι απλώς παρατηρεί αδιάφορα η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά συμμετέχει σε αυτή εμμέσως, τασσόμενη υπέρ των σφαγέων ισλαμιστών στην Συρία, βιώνει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας που αριθμεί περίπου 2.500.000 ψυχές.

Με δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας: έχρι σήμερα 138.000 Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί έχουν εκδιωχθεί από τις εστίες τους, ενώ παράλληλα καταστρέφονται συστηματικά χριστιανικές εκκλησίες, ορθόδοξες και καθολικές, όπως επίσης και μοναστήρια. Πρόκειται για γενοκτονία βάσει του θρησκεύματος, όμως. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές». 
.................................................................................................................................

«Οι πιστοί υποφέρουν ένα νέο διωγμό. Οι εκκλησίες μας έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Τις καίνε, σπάνε τοίχους, τις λεηλατούν. Εδώ δεν ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές, θα ενδιαφερθούν για τους ιερούς μας χώρους; Οι ενορίτες μας ξυλοκοπούνται όταν δεν δολοφονούνται. Οι γυναίκες βιάζονται. Όλα όσα συμβαίνουν "νομιμοποιούνται" λόγω της εξέγερσης κατά του καθεστώτος και κανείς δεν αντιδρά», αναφέρει ο Ελληνορθόξος ιερέας.
................................................................................................................................................................


Οι περισσότεροι από τους χριστιανούς (138.000 περίπου) έχουν καταφύγει στη Δαμασκό και τον Λίβανο, ενώ άλλοι κατέφυγαν σε αγροτικές περιοχές γύρω από τις πόλεις".......................................
 Φ.Ε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ