Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Οι Έλληνες της Αιγηίδος-Μεσογείου από το 800.000 π.χ.

Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988-Ηγεσία Ο.Ε.Α.  ΑΘΗΝΩΝ
Οι γενοκτονίες -Ηλιακών - Πολιτισμών και Φυλών από τις  - Σεληνιακές- Σημιτομογγολικές ορδές είναι ο άξονας της Ιστορίας από το 9.000 π.χ. με βάση τα επιγραφικά ευρήματα της Μεσοποταμίας των Άριας, και με βάση τα Αιγυπτιακά ευρήματα, που θα εξετάσουμε αργότερα.
Αλλά η Μεγάλη Στροφή της Ιστορίας του 10.500 π.χ. με την άφιξη της Σελήνης στην διαστημική μας περιοχή, έως το 9.000 π.χ., είναι διερευνήσιμη μόνον με τα Αιγυπτιακά ευρήματα, τις παραδώσεις των επαναπομείναντων ( Ίνκας, Αζτέκας και Αραουκάν της Αμερικής, με τα Ινδικά αρχεία των προελλήνων Δραβίδων ή Αιγαίων, και Κυρίως με την Ελληνική Μυθολογία.
Αυτό που οφείλουμε στον αναγνώστη πριν περάσουμε πίσω από το 9.000 π.χ., είναι να κάνουμε την χρονική σύνδεση από το 2.000 π.χ. που οριοθετεί την Ελαμιτική Σημιτομογγολική εισβολή στο Ελάμ μέχρι το 9.000 π.χ., σύμφωνα με τα ευρήματα της Μεσοποταμίας και με τις αναφορές του Κτησία, του Στράβωνα, και του Βήρωσου.
Ο πίνακας που ακολουθεί είναι η επίσημη εκδοχή διαδοχής Μεσοποτάμιων πολιτισμών που περιέχεται στα αρχεία Νο 5-254 του Απριλίου 1965, Μουσείου Λούβρου Παρίσι, και ο οποίος με μικρές παραλλαγές συμφωνεί με τα συμπεράσματα της Ο.Ε.Α. .
2.300-2.325 π.χ. Αυτοκρατορική κυριαρχία του ΛΟΥΓΚΑΛΤΣΑΓΚΙΣΙ
2.300-2.500 π.χ. Βασιλείς ΟΥΡ.
2.500-3.000 π.χ. Εποχή Τοπικών Δυναστειών.
3.000-3.400 π.χ. Περίοδος  ΝΤΖΕΜ_ ΝΤΕΤ ΝΑΣΡ.
3.400-3.600 π.χ. Πολιτισμός ΟΥΡΓΚ ή ΟΥΡΟΥΚ ή ΟΥΡΚ.
Από το 2.300-3.600    π.χ. οι Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί χαρακτηρίζονται -ΣΟΥΜ ή ΣΗΜ ή ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ.
3.600-4.300 π.χ. Πολιτισμός του ΕΛ ΟΒΙΔ ή ΟΒΙΕΔ.
4.300-5.000 π.χ. Πολιτισμός του ΤΕΛΑ ΧΑΛΑΦ ή ΤΕΛΑ ΧΑΛΙΦ.
5.000-5.500 π.χ. Πολιτισμός της ΣΑΜΑΡΑ ή ΣΑΜ_ΑΡ ή ΣΗΜ_ΑΡ -Σημιτομογγόλοι.
5.500-6.500 π.χ. Πρώτοι οικισμοί της ΕΡΙΔΟΥ ή ΕΡΙΝΤΟΥ κάτω Μεσοποταμίας, ΕΡΙΔΗ.
6.500-9.000 π.χ. Πρώτοι οικισμοί της Άνω Μεσοποταμίας - ΑΜΙΛΟΥ ή ΑΜΙΔΗ, ΜΕΛΙΔΗ.
Από το 3.600-9.000 οι Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί χαρακτηρίζονται ως -ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΛΑΩΝ- ...;
Έτσι συμφέρει στο Τεκτονικό Σημιτομογγολικό Κατεστημένο του Πανεπιστημίου Παρισίων διότι παρά την ειρηνική εισβολή των Σημιτομογγολικών ορδών από το 5.000-5.500 π.χ. δεν στάθηκε δυνατόν να ανατραπούν οι κυριαρχίες των αυτοχθόνων  Ελλήνων που είχαν ΗΔΗ δώσει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονόματα στο ΖΑΓΡΟΣ, στους ποταμούς ΤΙΓΡΗ και ΕΥΦΡΑΤΗ, και στις πόλεις ΕΡΙΔΗ, ΜΕΛΙΔΗ, ΚΟΛΧΙΣ ή ΚΑΛΧΟΥ, ΝΟΥΣΑ ή ΝΟΥΖΙ, ΣΟΥΣΑ, ΛΑΡΙΣΣΑ ή ΛΑΡΣΑ, ΕΛΛΑΣ - ΑΡ, και στα όρη ΤΑΥΡΟΣ και ΑΝΤΙΤΑΥΡΟΣ στη βόρεια Μεσοποταμία.
Την Ελληνική ΜΕΣΟ_ΠΟΤΑΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ή ΕΛΛΑΣ -ΑΡ της οποίας Ακόμα οι ΠΕΤΡΕΣ και τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ...;.
Δεν ζούσαν (ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΟΙ) στη ΜΕΣΟ- ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΛΛΑΣΑΡ, όπως έχει καταχωρηθεί -επίσημα- σε όλες τις βιβλιοθήκες των Οίκων Ανοχής που ίδρυσε το Σημιτομογγολικό Κατεστημένο και τους ονόμασε (Πανεπιστήμια).
Ζούσαν ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΛΑΟΙ που εξαρτόνταν από το Διοικητικό Κέντρο ΣΑΡΔΕΩΝ, και τόσο ΕΠΩΝΥΜΟΙ και τόσο ΕΛΛΗΝΕΣ που σφράγισαν με την ΓΛΩΣΣΑ τους τα ονόματα και του τελευταίου βράχου.
ΝΑΙ, ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ άθλιοι ακαδημαϊκοί και καθηγητές ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ των -ελληνικών- εβραϊκών πανεπιστημίων- που για χάρη μιας άθλιας καριέρας και έδρας διδάσκετε ΨΕΥΔΗ στους Έλληνες..
Φθάνοντας στο 9.000 π.χ. μέσα από την ιστορία της Μεσοποταμίας όπου άρχισε η εφαρμογή του γεωπολιτικού τύπου Χν = 10. ν2 το 680 π.χ. θεωρούμε αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε με λίγες κουβέντες την Σημιτομογγολική ΑΠΑΤΗ των (Πανεπιστημίων) και των φασιστοειδών κλάδων των (γλωσσολόγων) της Μογγολικής Βαυαρίας, περί του -Αρείου ζητήματος-, και του Ινδοευρωπαϊκού ζητήματος- ...;
1ον : Στα Αιγυπτιακά χρονικά βυθίσεως Ατλαντίδος που συμπίπτει χρονικά με την βύθιση της Αιγηίδος το 11.500 π.χ. περίπου, αναφέρεται ότι ΗΔΗ η Αιγηίς που περιελάμβανε την Ελλάδα ήταν κατοικημένη από Άκρως Ανεπτυγμένο Πνευματικό και Τεχνολογικό Πολιτισμό.
Ίδε (Τίμαιο) και (Κριτία) Πλάτωνος.
Ίδε (Κατακλυσμός Ωγύγου)  στο -Ωγυγία- Τόμος Δ΄ του Σταγειρίτου.
2ον: Ομοίως τα Ελληνικά χρονικά περί Κατακλυσμού Ωγύγου του Σταγειρίτου προϋποθέτουν την Ύπαρξη Πολιτισμού που Κατέγραψε την βύθιση της Αιγηίδος το 10.500 π.χ.
3ον : Τα Ελληνικά χρονικά του Απολλόδωρου, Ηροδότου, Διόδωρου, Στράβωνος, Αθηναίου, Παυσανία, Ποσειδωνίου, Λουκιανού κ.λ.π. αναφέρονται  σε γεγονότα προ του Ωγύγιου κατακλυσμού, με δρώντα ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ κοινών γήινων, Ηρώων, Ημίθεων, και Θεών.
Αυτά τα Ελληνικά χρονικά που το Σημιτομογγολικό Κατεστημένο αποκαλεί-φαντασίωση μύθων-, υπήρξαν η ΠΗΓΗ πληροφοριών που έκαναν δυνατή την ανακάλυψη για ανασκαφή των ΑΚΡΙΒΩΝ γεωγραφικών στιγμάτων της Τροίας των Μυκηνών, της Κνωσσού, των πόλεων της Μεσοποταμίας, των πόλεων των Χετταίων, των πόλεων των Μιτάνι κ.λ.π./ ...;
4ον : Κατά την ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ παράδοση των ανωτέρω ΕΛΛΗΝΩΝ χρονικογράφων, μετά την βύθιση της Αιγηίδος, οι επιτελείς του Τριπτόλεμου και του Αδρίστα, δίδαξαν στους επιζώντες περιμετρικά της νεοσχηματισθείσης Μεσογείου θαλάσσης ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΑΙΓΑΙΟΥΣ ή ΔΡΑΒΙΔΕΣ, την επιβίωση με στοιχειώδης καλλιέργειες δημητριακών καρπών, δεδομένου ότι η προηγούμενη διατροφή τους προερχόταν από αυτόφυτα και ΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ωποροφόρα δένδρα κάθε είδους που προσέδιδαν στην Αιγηίδα τη μορφή -αυτοκαλλιεργούμενου παραδείσου- των Μακκάρων.
5ον : Σύμφωνα με ίδια Ελληνικά χρονικά, αυτές οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ περιμετρικά της Μεσογείου περί το 10.000 π.χ., έχοντας συνέλθει από την καταστροφή της βυθίσεως που συνέβη  ΒΑΘΜΙΑΙΑ στην πατρίδα τους Αιγηίδα, οργανώθηκαν σε πολιτισμούς με τα αρχαιότατα ελληνικά ονόματα (Ίαντες, Άονες, Εκτήνες, Τελχίνες, Λέλεγες, Πελασγοί, Αρκάδες Αιτωλοί, Μακεδόνες, Θράκες, Ιλλυρίδι, Δρύοπες, Φρύγες, Μήονες, Κάσονες, Καρλσγόνες, Χ'αλυβες, Ίβηρες, Αβανοί, Αχαιοί, Μυσοί, Κίλικες, Λύδοι, Λούβιοι, Κάρες, Κρήτες, Μόγδονες, Θεσπρωτοί, Χάονες, Δαναοί, Τυσηνοί, ή Ετρούσκοι, κ.λ.π ...;.
6ον : σύμφωνα με τα ίδια Ελληνικά χρονικά ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, οι ανωτέρω φυλές χαρακτηρίζονται ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ και ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ ως ΠΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Διότι σύμφωνα με τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, η εμφάνιση της Σελήνης και ο επακολουθείσας Ωγύγιος Κατακλυσμός, είναι ταυτόχρονα με τον ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ και ΑΓΡΙΟ πόλεμο μεταξύ των Θεών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7ον σύμφωνα με τα ίδια Ελληνικά χρονικά αυτές οι ελληνικές φυλές, με αφετηρία την Μεσόγειο διεσπάρησαν προς όλες τις κατευθύνσεις καταλαμβάνοντας βαθμιαία τις περιοχές που ελεύθερου θερμού Ωκεάνιου Ρεύματος, που μετά την βύθιση της Ατλαντίδος ως φυσικού φράγματος, κατέκλυσε τις ακτές και τα παράλια όλης της Ευρώπης.
8ον : Σύμφωνα με τους Αρχαιολόγους, Μιλόισιτς με ανασκαφές 1957-1959 στη Θεσσαλία, Ουέης με ανασκαφές στις Μυκήνες, Πουλιανού στη Χαλκιδική, Ε. Χάιγκς με ανασκαφές 1967 στην Ήπειρο, πηγές Λούρου, περιοχή Κοκκινόπυλος, σπήλαιο Ασπροχάλικο, Δ. Θεοχάρης στην Αλλόνησο, Σποράδες, περιοχή Κοκκινόκαστρο και Σέσκλο Θεσσαλίας, Γκούρχαν με ανασκαφές στην Πελλοπόνησο Κάστρο Χλεμπούτσι και Β.Α. Πελλοπόνησο, Γιάκομπσον με ανασκαφές στο σπήλαιο Φράγχθη το 1980, Μυλωνάς με ανασκαφές στις Μυλ=κήνες, Λ. Σορδίνας με ανασκαφές στην Κέρκυρα , κ.α. ο Ελληνικός χώρος ήταν κατοικημένος από αυτόχθονες το 8.000 π.χ., το 10.000 π.χ., το 20.000 π.χ., το 25.000 π.χ., το 30.000 π.χ., το 100.000 π.χ., το 250.000 π.χ., το 400.000 π.χ., και το 800.000 π.χ ...;.
Παραδειγματικά, η Αμερικάνικη αποστολή υπο τον Γιάκομπσον αναγκάστηκε να ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ στις ανασκαφές του Φράγχθη Ερμηονίδος ότι τα ευρήματα είναι πολιτισμού του 23.000 π.χ.
Μαζί με το (Άρειο και Ινδοευρωπαϊκό ζήτημα) ξεκαθαρίσαμε και το (Βαβυλωνιακό και Αιγυπτιακό) ζήτημα.
Για το πρώτο αποδεικνύεται ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν προέρχονται από τους Αρείους αλλά αντίθετα οι Άρειοι προήλθαν από τους ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΕΣ Αιγαίους που εξαπλώθηκαν προς Ανατολάς και Βορρά..
Για το δεύτερο αποδεικνύεται ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ  δεν ήταν δυνατόν να δανειστούν πολιτισμό από τους ...;.Εαυτούς τους, εφ'  όσον η Αίγυπτος έχει ελληνικό πολιτισμό και ονοματολογία, και εφ'  όσον η Βαβυλών ήταν η πρώην ΕΛΛΑΣ_ΣΑΡ, με ελληνικό πολιτισμό και ονοματολογία ...;
Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
http://krisaion.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ