Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έχουμε νέο Άουσβιτς στο Ισραήλ!!! Ρωσική ‘правда’ : Το Ισραήλ μολύνει με ενέσεις τους Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Η αγγλόφωνη έκδοση της ρωσικής εφημερίδας ‘ Πράβντα’,δημοσιεύει ότι το Ισραήλ «μολύνει Παλαιστίνιους κρατούμενους με επικίνδυνους για την υγεία τους ιούς».
Η μόλυνση γίνεται με ένεση στο σώμα του κρατούμενου.
Η ρωσική εφημερίδα γράφει ότι «η πλειοψηφία των αποφυλακισθέντων έχει πεθάνει».
Πηγή για την ρωσική ‘Πράβντα’ είναι ένας Παλαιστίνιος πρώην κρατούμενος ονόματι Ράνια Σάκα.
Σύμφωνα με την‘Πράβντα’ «σήμερα στις φυλακές του ισραηλινού καθεστώτος στο Τελ Αβίβ μαραζώνουν περίπου 5.000 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά».
Συντάκτης του ρωσικού άρθρου είναι η Λίζα Κάρποβα, η οποία υποστηρίζει ότι «υψηλός αριθμός Παλαιστινίων, μετά την απελευθέρωσή τους από τις ισραηλινές φυλακές ασθένησαν από ανίατες ασθένειες.
Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών, Γιγκάλ Παλμόρ, χαρακτήρισε το δημοσίευμα της‘Πράβντα’ ως «αηδιαστικό» και ότι «διαδίδει ρατσιστικά ψέματα».
Ο Παλμόρ είπε ότι « πρόκειται για ένα ρατσιστικό και αηδιαστικό ψέμα και η μόνη αλήθεια είναι η άρρωστη φαντασία του συντάκτη. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τη ναζιστική προπαγάνδα, αναγνωρίζουν εύκολα τα διακριτικά χαρακτηριστικά των ακατέργαστων ψεμάτων που διαδίδει η «Πράβντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ