Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Όλα τα εμβόλια είναι δηλητήρια
της Eleanora McBean Ph.D., N.D.,
μετάφραση-επεξεργασία Βίκυ Χρυσού
Τα εμβόλια περιέχουν αποσυντεθειμένες πρωτεΐνες, σαν αυτές που λαμβάνονται από φλύκταινες άρρωστων ζώων ή σάπια αυγά αναμιγνύενται με θανατηφόρα φάρμακα όπως: φαινόλη (φαινικό οξύ-carbolic acid ), υδράργυρο, φορμαλδεΰδη (φορμαλίνη), κ.λπ. Οι αποσυντεθειμένες πρωτεΐνες μπορούν να προκαλέσουν αλλαντίαση, σαλμονέλα ή άλλες μορφές δηλητηρίασης του οργανισμού. Δεν είναι να απορεί κανείς πού οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί μετά από εμβολιασμούς.

Όλοι οι γιατροί που γνωρίζουν το θέμα, γνωρίζουν και παραδέχονται ότι όλα τα εμβόλια είναι ιδιαίτερα τοξικά και πως οι συνέπειες τους είναι απρόβλεπτες. Κανένας γιατρός, τεχνικός εργαστηρίου ή επιστήμονας δεν μπορεί να να προσδιορίσει την αντίδραση που θα έχει ένα εμβόλιο σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε εκ των προτέρων το σημείο ανεκτικότητας στο δηλητήριο που έχει κάθε πρόσωπο. Ως εκ τούτου, είναι ένα θανάσιμο παιχνίδι -σαν ρώσικη ρουλέτα- ως προς το εάν το εμβόλιο θα προκαλέσει:
 • άμεσα το θάνατο (και μερικές φορές πράγματι συμβαίνει), ή
 • παράλυση λίγες ώρες αργότερα, ή
 • καρκίνο, καρδιακά προβλήματα ή φυματίωση λίγα χρόνια αργότερα, ή
 • νεφρική νόσο, ηπατική βλάβη, ή
 • παράνοια (μετά-εμβολιαστική εγκεφαλίτιδα -φλεγμονή του εγκεφάλου που προκαλείται από τα εμβόλια) ή
 • κάποια άλλη χρόνια ασθένεια κάπου στην πορεία.
Τα εμβόλια είναι ακόμη χειρότερα από τη ρώσικη ρουλέτα γιατί σκοτώνουν χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ενώ η ρώσικη ρουλέτα μόνο λίγους και συνήθως απατεώνες.


FORD, η μαριονέταΑφού οι προωθητές του εμβολίου (κατά της υποτιθέμενης γρίπης των χοίρων) "πήραν" από τον Ford τα $ 135 εκατ. δολάρια, του είπαν να είναι "καλό παιδί" και να ανεβάσει το μανίκι, ώστε να έχουν τη φωτογραφία του εμβολιασμού του, για να παρακινήσει έτσι όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ήθελαν να χρησιμοποιούν τον ίδιο και την φωτογραφία του, ώστε να λειτουργήσει σαν προπαγάνδα πωλήσεων και να πουλήσουν έτσι τα φάρμακα-δηλητήρια τους. Αυτός υπάκουσε σαν μαριονέτα.
Δεν είναι να απορεί κανείς που ο υπόλοιπος κόσμος μας περιγελά. Βλέπουν μία πλαστή επιδημία -από την εκστρατεία μαζικής δηλητηρίασης- και τους εθνικούς μας ηγέτες στο χορό της τάξης των προωθητών του φαρμάκου (του εμβολίου). 
Ο Δρ Γ. Nossel της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, δήλωσε:

"Εσείς οι Αμερικανοί θα έπρεπε να εξετάσετε τα κεφάλια σας... -δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψουμε... Δεν υπάρχει η ενδεδειγμένη σχετική έρευνα... Το εμβόλιο δεν έχει ερευνηθεί σωστά ... Υπάρχουν πάρα πολλοί άγνωστοι παράγοντες."
Από τόσο μακριά, όπως η Αυστραλία, είναι εκείνοι που συγκλονίστηκαν βλέποντας ότι επιτρέπεται αυτή η απάτη -και που μάλιστα προωθείται από την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μαζί με το ιατρικό κατεστημένο, που είναι διαβόητο για τα συστήματα που χρησιμοποιεί για τον πλουτισμό του.
Ο Δρ Archie Kalokerinos, ιατρικός προϊστάμενος του Νοσοκομείου Colleranebri στην Αυστραλία, αποκάλεσε το πρόγραμμα ανοσοποίησης -μέσω εμβολιασμού- για την γρίπη των χοίρων "σχέδιο μαζικής δολοφονίας"...
"Εάν ένα πρόσωπο είναι ευαίσθητο, το εμβόλιο μπορεί να λειτουργήσει ως αναστολέας του ανοσολογικού του συστήματος προδιαθέτοντας το σε παράγοντες όπως η πνευμονία ή η αναιμία ... Αν ένα άτομο έχει προδιάθεση σε κάποιο άλλο ιό της γρίπης μπορεί (το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων) να του προκαλέσει άμεση και σοβαρή προσβολή από τη νόσο ... Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας (εμβόλιο χοιροειδούς γρίπης). Μπορεί να προδιαθέτει τους ανθρώπους σε καρκίνο ή άλλες ασθένειες... "
(Βλ. το κεφάλαιο καρκίνοι που προκαλούνται από εμβολιασμό.)


Η παραπάνω δήλωση είναι από μια αποκλειστική συνέντευξη στο Glendale News Press (9/24/76), την οποία επανέκδοσε το Honorof σε έκθεση για τον καταναλωτή.


"Ο Harry Nelson, ιατρικός συντάκτης για την LA Times, αναφέρθηκε σε ένα αμερικανικό Σεμινάριο της Αντικαρκινικής Εταιρείας για επιστημονικούς συγγραφείς, και ανακοίνωσε ότι οι μικροβιολόγοι αποκάλυψαν νέα ευρήματα που ενοχοποιούν τον εμβολιασμό. Ένας από τους συμμετέχοντες ήταν ο Δρ Robert M. Simpson του Πανεπιστημίου Rutgers του NJ, ο οποίος τόνισε ότι


"Προγράμματα Ανοσοποίησης κατά της γρίπης, της ιλαράς, της παρωτίτιδας, και της πολιομυελίτιδας μπορεί να αποτελούν πράγματι "σπορά" RNA σε μορφή προ-ιών στον άνθρωπο, οι οποίοι στη συνέχεια θα μετατραπούν σε λανθάνοντα κύτταρα σε όλο το σώμα. .. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να είναι μόρια σε αναζήτηση μιας ασθένειας, η οποία υπό κατάλληλες συνθήκες και να ενεργοποιηθεί προκαλώντας διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, του ερυθηματώδη λύκου, της νόσου του Πάρκινσον και ίσως και καρκίνο. "
Αυτό είναι απόσπασμα από την Έκθεση Honorof Ιουνίου, 1976.


Το κεφάλαιο "Πρόκληση καρκίνου από ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" (CANCER CAUSED BY VACCINATION) δείχνει φωτογραφίες των θυμάτων του εμβολίου με καρκίνους στα μπράτσα, στο σημείο όπου είχε γίνει το εμβόλιο.


Από την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ακούμε πως,


"Οι κίνδυνοι για τη ζωή και την υγεία, από την υψηλή συχνότητα εμφάνισης της νόσου και άλλες παρενέργειες του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι σημαντικές. Εμπειρογνώμονες της Δημόσιας Υγείας εκτιμούν ότι περίπου το 15% αυτών που θα υποστούν εμβολιασμό θα νοσήσουν/υποφέρουν από την ίδια την ασθένεια. "
Οι δικές μας κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας, που τις πληρώνουμε υποτίθεται για να μας προειδοποιούν για τους κινδύνους για την υγεία μας, δεν το κάνουν. Είναι "αουτσάιντερ", αυτοί οι οποίοι ασχολούνται για να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα, ξοδεύοντας από το χρόνο και τα χρήματα τους, και προειδοποιούν τον λαό κατά την παρούσα κολοσσιαία απάτη της ιατρικής. Μια πηγή που θα πρέπει να ευχαριστήσουμε είναι το THE NATIONAL ENQUIRER και τη συλλογή στοιχείων τους -από κράτος σε κράτος- σχετικά
 • με τους θανάτους από τον εμβολιασμό,
 • τις περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων, εφόσον υπάρχουν, σχετικά με το
 • ποίοι άρχισαν το εμβόλιο φάρσα και γιατί, κα. Στο τεύχος τους 2 Νοεμ. 1976, σε άρθρο των Chuck Michelini και Dan Schwartz, γράφουν:
"Γκάφα κυβερνητικών εμπειρογνωμόνων σε θέματα υγείας (?) είναι άμεσα υπεύθυνη για την πορεία των θανάτων στο πρόγραμμα της γρίπης των χοίρων - διότι παρέλειψαν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για τους κινδύνους εμβολιασμού. Και το μαζικό πρόγραμμα είναι περιττό -διότι δεν υπάρχουν κρούσματα γρίπης των χοίρων πουθενά στον κόσμο.
"Αυτές είναι οι κατηγορίες από κορυφαίους ειδικούς σε ιατρικά θέματα - που λένε πως η απειλή της γρίπης των χοίρων προπαγανδίστηκε δυσανάλογα, και στη συνέχεια "πουλήθηκε" στον Πρόεδρο Ford και την αμερικανική κοινή γνώμη με σκανδαλώδεις και "φρικτές τακτικές.""Κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να τρομάξουν τους Αμερικανούς, για να εμβολιαστούν, χρησιμοποιώντας εντελώς παραπλανητικά τηλεοπτικές διαφημίσεις, όπου ισχυρίζονται πως η γρίπη των χοίρων είναι μεταδοτική- και καταχωρήσεις σε εφημερίδες που λένε πως «μπορεί να πεθάνετε", εάν δεν εμβολιαστείτε."
Στην πραγματικότητα, η γρίπη των χοίρων δεν είναι καν μεταδοτική. Όπως και άλλες ασθένειες, αποτελεί μια προσπάθεια του σώματος να καθαριστεί από συσσωρευμένα δηλητήρια που έχουν καταναλωθεί ή εγχυθεί, ή εισπνευστεί ή που κατέληξαν στον οργανισμό με κάποιο άλλο τρόπο.


Βήχας, φτάρνισμα, εφίδρωση (πυρετός), εμετός, διάρροια, εξανθήματα, εκρήξεις, κλπ., είναι μερικές από τις εκδηλώσεις του προγράμματος εκφόρτωσης [των δηλητηρίων] και δεν πρέπει να επηρεάζονται αρνητικά με τη χρήση κατασταλτικών φαρμάκων ή άλλων ιατρικών παρεμβάσεων. Οι γιατροί που δεν χρησιμοποιούν φάρμακα στις "αγωγές" τους, λένε πως οι περισσότερες ασθένειες θεραπεύονται κανονικά εάν οι ασθενείς μείνουν στο σπίτι, στο κρεβάτι, σε ένα ήσυχο ευάερο δωμάτιο δίχως τροφή, δίχως φάρμακα και δίχως ποτά, εκτός από ένα μικρό ζεστό αποσταγμένο νερό.
(...)
Αν και η ιατρική και κυβερνητική γραμμή προπαγάνδας αποστέλλει διαφημίσεις στις μεγάλες εφημερίδες με προειδοποιήσεις του τύπου "Μπορεί να πεθάνετε από τη γρίπη των χοίρων», οι αρχές που είχαν την πρόθεση να σταθούν στα γεγονότα έλεγαν πραγματικά ακριβώς το αντίθετο. Για παράδειγμα, ο Δρ J. Anthony Morris, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης για τα εμβόλια, δήλωσε:
"Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη πως η γρίπη των χοίρων είναι φονική... Δεν είναι μεταδοτική... Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα εξαπλωθεί η γρίπη των χοίρων. Δεν έχει απομονωθεί από πουθενά όπως (ισχυρίστηκαν ότι) βρέθηκε το Φεβ. στο Fort Dix, NJ."

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης στο Λος Άντζελες, είπε, "... Το εμβόλιο γρίπης των χοίρων είναι άχρηστο. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι θα σας προστατεύει κατά της πανώλης των χοίρων επειδή δεν υπήρξαν περιπτώσεις γρίπης των χοίρων για να δοκιμαστεί κατά αυτών."
Είπε επίσης: «Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της γρίπης είναι συγκριτικά χαμηλή. Το αντιγριπικό εμβόλιο που γίνεται από αδρανοποιημένο σωματίδια ιού, όπως αυτά που κατασκευάζονται τώρα, παράγει το λάθος είδος ανοσίας. Αυτό αποσπά τα συστηματικά αντισώματα που μπορεί να μετρηθούν στο αίμα, αλλά δεν δημιουργεί τα τοπικά αντισώματα στους πνεύμονες και τη μύτη, που απαιτούνται για την προστασία από μόλυνση με τον ιό, εάν μολυνθεί κανείς πράγματι αργότερα.
"Δεν υπάρχει ακριβής τρόπος για τη μέτρηση της δραστικότητας του εμβολίου της γρίπης που θα προσφέρεται στους Αμερικανούς, επειδή οι πρότυπες μονάδες (στάνταρτ) δεν μετρούν τη μάζα των σωματιδίων του ιού σε ένα εμβόλιο".Ο Δρ Μόρις απολύθηκε από τη δουλειά του, επειδή διαφώνησε με το πρόγραμμα γρίπης των χοίρων, επεσήμανε τις ελλείψεις και έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο, καθώς και εντελώς αναποτελεσματικό. 
Ο Δρ Weidman, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, αναγνωρισμένος ιολόγος, επίσης, συμφωνεί ότι το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων είναι ανεπαρκές για να κάνει οποιοδήποτε καλό. Γιατροί τόσο εδώ όσο και στην Αγγλία είχαν διαπιστώσει από τις δοκιμές σε πειραματόζωα, πως τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά. Όταν η δόση ήταν ισχυρή για να σκοτώσει τον ιό, πέθαιναν επίσης και τα ζώα και όταν ήταν αρκετά πιο ασθενής, ώστε να είναι ασφαλής για τα ζώα και τους ανθρώπους, ήταν πολύ αδύναμη για να οποιοδήποτε καλό και δεν αποτελούσε κανενός είδους προστασία."Μέχρι στιγμής, μόνο 25.000.000 Αμερικανοί από τον συνολικό πληθυσμό των 216,2 εκατ. έλαβαν εμβολιασμό κατά της γρίπης των χοίρων. Και όπως το θέτει ο Δρ J. Anthony Morris: «Αυτό σημαίνει ότι παρά τη σκληρή προπαγάνδα πωλήσεων, απέτυχαν να συμπεριλάβουν 191 εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών. Το πρόγραμμα της γρίπης των χοίρων είναι ένα πρόγραμμα με απίστευτα υψηλό κόστος και με αμφίβολα οφέλη." (Enquirer, 12/21/76).Έχουμε την εντύπωση ότι ορισμένοι γιατροί μαθαίνουν πολύ αργά. Θα πρέπει να έχουν βρει ήδη από αυτή την περίπτωση, πως δεν μπορούν να πολεμήσουν δηλητήριο με δηλητήριο, γιατί όπως ακριβώς τα δηλητηριασμένα τους ιάματα και φάρμακα, σε μακροπρόθεσμη βάση κάνει τα πράγματα μόνο χειρότερα.
Οι περισσότερες ασθένειες προκαλούνται είτε από δηλητήρια που παράγονται εντός του οργανισμού ή που επιβάλλονται στον οργανισμό από από έξω όπως: μολύνσεις, απονεκρωμένα τρόφιμα, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο καφές, τα εμβόλια, το δηλητηριασμένο με φθόριο νερό, όλα τα φάρμακα, τα εντομοκτόνα, οι ακτινοβολίες, κλπ. Επειδή όλα τα εμβόλια είναι δηλητήρια, κάνουν ζημιά στο 100% των περιπτώσεων. Οι ζημίες κυμαίνονται από αιφνίδιο θάνατο μέχρι χρόνιες ασθένειες που εμφανίζονται κατά τα επόμενα έτη.

πηγή

1 σχόλιο:

 1. Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε εμβόλια; Κι αυτά που κάνουμε στα παιδιά όταν είναι μωρά; Του καρκίνου της μήτρας; Της ηπατίτιδας, της πολυομυελίτιδας κλπ; Και τα παιδιά μας που τα έκαναν κινδυνεύουν δηλαδή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ