Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Γιατί ἐλέγχουν τόν καπνό κι ὄχι τόν …μαϊντανό;

Γιατί ἐλέγχουν τόν καπνό κι ὄχι τόν ...μαϊντανό;Ακόμα και για την …«αριστερή» κυβέρνηση ο καπνός πρέπει να φορολογείται βαρειά κι ο εθισμός που προκαλεί να μετατρέπεται σε χρήμα.
Όσοι διανοηθούν να καλλιεργήσουν καπνό χωρίς άδεια θα καταλήξουν στην φυλακή.
Ο αφορολόγητος καπνός είναι επιπλέον κι …«επικίνδυνος» για την υγεία, μας ενημερώνει ο Υπουργός, για να πείσει τους καπνιστές να πληρώνουν τους εξωφρενικούς φόρους στα τσιγάρα των πολυεθνικών.

Γιατί έχουν όμως τόση εμμονή με τον καπνό κι όχι με τον μαϊντανό; Γιατί απαγορεύεται να καλλιεργεί κάποιος καπνό χωρίς ειδική άδεια, ενώ επιτρέπεται να καλλιεργεί ό,τι άλλο θέλει; Γιατί επέλεξαν τον καπνό να τον ελέγχουν και να τον φορολογούν από την σπορά μέχρι και την κατανάλωση; Γιατί απλά το κράτος γνωρίζει πολύ καλά τις εθιστικές ιδιότητες του καπνού και ξέρει ότι οι καπνιστές είναι διατεθειμένοι να ξοδεύουν το 1/3 του μισθού τους για να ξεπερνούν το στρες που τους δημιουργεί η έλλειψη νικοτίνης. 
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ