Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις. Τούνελ κάτω από τη γη

Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Αν και δεν το πιστεύετε, όλη η γη είναι σκαμμένη !

{σημείωση Φ.Ε , προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται από σατανικά όντα καί δαιμόνους διότι δέν έχω πειστεί  πώς υπάρχουν εξωγήϊνοι}

Όταν θα διαβάσετε όλο το άρθρο, θα αναθεωρήσετε για πολλά που συμβαίνουν στη γη.
Θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, να γνωρίζετε με τι «ανθρώπους» έχουμε να κάνουμε.
Άλλωστε την «καλή» γνώση, θα πρέπει να την μοιραζόμαστε, για το καλό του συνόλου 
!vaseis tunel underground dumbs 10 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Πως έγιναν τα γεγονότα με λίγα λόγια.

Όταν εκλέχτηκε ο Τράμπ, ως Πρόεδρος της Αμερικής, ξεκίνησε να στήνει μια μεγάλη επιχείρηση εξόντωσης της παγκόσμιας μαφίας, όλων αυτών που κάνουν κακό στην ανθρωπότητα, πολλά χρόνια τώρα.
Δεν αναφερόμαστε για απλούς εγκληματίες.
Αναφερόμαστε σε ένα βρώμικο κύκλωμα, αδίστακτο, σατανικό, που υπάρχει σε όλον τον κόσμο.
Αυτό το βρώμικο κύκλωμα είναι η Καμπάλ (Cabal).
Έχω γράψει αναλυτικά για την Cabal και την όλη ιστορία σε προηγούμενο άρθρο.
vaseis tunel underground dumbs 35 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
572 Εκατομμύρια Δολάρια για εκπαίδευση, στρατού, για τον ασύμμετρο πόλεμο.
Ο Τράμπ ήξερε για το ότι γίνεται στη γη και μαζί με την βοήθεια ανώτερων αξιωματικών, κέρδισε τις εκλογές και ξεκίνησε τον αγώνα κατά των κακών.
vaseis tunel underground dumbs 03 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Νυχτερινή όραση, ειδικές διόπτρες, για τον σκοτεινό πόλεμο.
Έτσι εκπαίδευσε χιλιάδες στρατιώτες για ειδικές αποστολές, για μάχες κάτω από το έδαφος. Μάλιστα δημοσιεύματα γράφουν για κόστος μισού εκατομμυρίου δολαρίων και άνω.
Βέβαια οι περισσότερες πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα αυτό, λένε ότι έγινε εκπαίδευση , απλά για να προετοιμάζονται για μάχες με διάφορες χώρες. Δεν αναφέρεται καθαρά ο σκοπός. Μάχες στο υπέδαφος, σε τούνελ σε υπόγειες βάσεις.
Βέβαια, μπορεί να είναι για μάχες στο υπέδαφος, αλλά ο Τράμπ είχε άλλο σκοπό. Να κα καθαρίσει τη βρωμιά από όλον τον πλανήτη και να ελευθερώσει την ανθρωπότητα.
vaseis tunel underground dumbs 11 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Γι’ αυτό και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του κόσμου, ενοχληθήκαν με την νίκη του στις εκλογές.

Ξέρουν πολύ καλά τον λόγο, αλλά και εμείς γνωρίζουμε πλέων.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί γνωρίζουν το τι συμβαίνει, αλλά κανείς δεν μιλάει.
Το κεντρικό μέλημα του Τράμπ, είναι να ελευθερώσει όλα τα μικρά παιδιά, μωρά, που βρίσκονται φυλακισμένα σε όλες αυτές τις μυστικές βάσεις. Παιδιά σε πλειοψηφία κάτω των 10 ετών, τα οποία τα απαγάγανε από τον κόσμο μας.
Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο χάνονται 800.000 παιδιά.

Γίνεται η μεγαλύτερη διακίνηση εμπορίας οργάνων, ιατρικών πειραμάτων, χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα παιδιά. Ακόμα τα προωθούν στην πορνεία, τα πάνε για ανθρωποθυσίες και άλλα.

Το πιο βασικό, είναι το αδρενοχρώμιο, μια ουσία που αναζωογονεί τα ανθρώπινα κύτταρα και το οποίο παράγεται από τον οργανισμό, την ώρα που υπάρχει φόβος και πόνος. Είναι μια ουσία που εξάγεται από το ανθρώπινο σώμα, μέσω βελόνας που τοποθετείτε στο αριστερό μάτι ή πίσω σε σπόνδυλο της σπονδυλικής στήλης.
Όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν με ανάλυση σε άλλο προηγούμενο άρθρο «κορονοϊός και παιδοφιλία».

Η επιχείρηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» – The Storm !

Η επιχείρηση αυτή εξόντωσης, της Cabal, ονομάζεται «Καταιγίδα» και ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια περίπου και ήδη έχουν διασωθεί χιλιάδες παιδιά.
vaseis tunel underground dumbs 02 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ειδικές στολές για προστασία από βιολογικό πόλεμο.

Σας έχουμε συμπεριλάβει 2 βίντεο, που δείχνουν αυτά που σας γράφουμε περιληπτικά.

Υπάρχει ένα τεράστιο και ασύλληπτο σύστημα στοών και μυστικών στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο. Όλο αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ασύλληπτη τεχνολογία.
vaseis tunel underground dumbs 09 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Είσοδος στράτιωτικής υπόγειας βάσης.
Για να καταλάβετε καλύτερα, υπάρχουν τραίνα, που χρησιμοποιούν τεχνολογία αιώρησης και μπορούν να φτάσουν την ταχύτητα των 1200 χιλιομέτρων την ώρα. Όλες οι στοές συνδέουν όλες τις βάσεις μεταξύ τους.
Μπαίνεις από την Νέα Υόρκη και βγαίνεις στην Αυστραλία και από εκεί στην Αγγλία. Όλα υπογείως, σε τεράστιο βάθος
.vaseis tunel underground dumbs 04 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Μπορεί να φαίνεται με πολυτελές ξενοδοχείο. Είναι υπόγειο κτήριο. Χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος. 48 ορόφον και παραπάνω.

Όλο αυτό το σύστημα το χρησιμοποιεί χρόνια τώρα η Cabal.

Βέβαια υπήρχαν από παλιότερα κάποιες βάσεις, αλλά στην πορεία, φτιάχνανε συνέχεια και άλλες. Τις ενώνανε μεταξύ τους, με τα τούνελ και τις αναπτύσσανε για τους δικούς τους λόγους.
Όλα αυτά ανακαλυφτήκανε παρακολουθώντας παράξενη σεισμογενή δραστηριότητα σε πολλά μέρη της γης. Καταγραφότανε σε σεισμογράφους περίεργες καθιζήσεις και έτσι με μια ειδική χαρτογράφηση και μελέτη που έκανε η ειδική ομάδα του Τράμπ βρήκαν τα τούνελ και τις βάσεις.
vaseis tunel underground dumbs 06 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Πρόγραμμα, παρακολούθησης και καταγραφής σεισμών.

Βάσεις που χρησιμοποιούν οι Illuminati, εναντίων της ανθρωπότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τούνελ, ανοιχτήκανε με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, με χρήση ειδικού μηχανήματος λέιζερ, που μπορεί να διανοίξει σήραγγα 7 μιλίων την μέρα.
vaseis tunel underground dumbs 43 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Αποθήκες με προμήθειες, για 1 εκατομμύριο κόσμο και για 150 χρόνια. Ηλεκτροδότηση με 2 αντιδραστήρες τήξης, συνδεδεμένους με την γεννήτρια ελεύθερης ενέργειας Τέσλα. Σε 88.3 μίλια βάθος με 8 πόλεις, η μία επάνω στην άλλη.
Όλες αυτές οι βάσεις χρησιμοποιούν την ελεύθερη ενέργεια, που πήρανε από τον Τέσλα. Αυτήν την ενέργεια μας την κρύβουν πολλά χρόνια, έτσι ώστε να έχουμε τον κάθε νταβατζή, που λέγετε πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και ο οποίος αν δεν έχουμε να πληρώσουμε μας την κόβει. Όλα επίτηδες για να κρατάνε τον κόσμο σε χρηματική υποδούλωση ! Να σου κόβουν το ρεύμα, να πεθαίνεις και να μην τους νοιάζει ! Έχουν τα τσιράκια τους και σπέρνουν τον φόβο.
Ο φάκελος ηλεκτρική ενέργεια είναι μεγάλος. Τελειώνουν τα προβλήματά μας και θα πρέπει να απαιτήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνολογία. Ο Τέσλα την εφηύρε για όλο τον κόσμο. Αυτήν την κλέψανε και την κρύψαν.
vaseis tunel underground dumbs 05 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Πέραν από αυτό, υπάρχουν βάσεις, που κάνουν γενετικά πειράματα, πειράματα για τεχνητή νοημοσύνη.
Εξειδικευμένα πειράματα για την γνωστή «πλύση» εγκεφάλου (MK Ultra – mind control), όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, πειράματα για κλωνοποίηση ανθρώπων και άλλα πειράματα που αφορούν την γενετική. Ακόμα εργαστήρια για πυρηνικά όπλα , ειδικά αόρατα αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και φυσικά και τα γνωστά σε όλους μας UFO.
Υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, που έχουν κατασκευάσει ιπτάμενους δίσκους και εξειδικεύονται στην τεχνολογία αυτή.
Ακόμα υπάρχουν μέρη που κάνουν ανθρωποθυσίες και προσεύχονται στο «κακό», αλλά και βάσεις που κάνουν στους ανθρώπους, αφαίρεση της ψυχής (soul scalping) από το σώμα. Εδώ πάμε σε άλλα επίπεδα.
Για να πάρετε μια γεύση το τι υπάρχει αυτήν την στιγμή, σκεφτείτε ότι στην βάση του Dulce, που είναι από ότι λένε το κέντρο όλων, υπάρχει η εξωγήινη τεχνολογία και ζούνε και εκεί εξωγήινοι.
Δείτε τα παρακάτω βίντεο που εξηγούνται όλα.
Υπάρχουν υπότιτλοι που μπορεί να σας διευκολύνουν.
Βίντεο 1.
Βίντεο 2.

Η βάση Dulce

Αυτή η κοινή βάση CIA-Human-Alien βρίσκεται κάτω από το Archuleta Mesa στο Dulce του Νέου Μεξικού. Κοντά στα σύνορα του Κολοράντο και βρίσκεται στην Ινδική πόλη Jicarella Apache, η Βάση Dulce βρίσκεται περίπου 2,5 μίλια βορειοδυτικά της πόλης Dulce, η οποία βρίσκεται στην περιοχή των ΗΠΑ 64 με πληθυσμό περίπου 900-1700 ατόμων.
Το Dulce είναι μια μικρή πόλη με ένα μοτέλ και ένα βενζινάδικο, αλλά κάτω από την επιφάνεια ολόκληρης της περιοχής βρίσκεται ένα τεράστιο συγκρότημα και δίκτυο βάσεων και συστημάτων μεταφοράς που διασχίζουν ολόκληρη τη χώρα. Το Dulce είναι ο κεντρικός κόμβος.
Η Βάση Dulce είναι πιο τεχνικά γνωστή ως Βιογενετικό Εργαστήριο, η οποία περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε: Τεχνική Ανθρώπινου Χειρισμού, κλωνοποίηση, ανθρώπινη ψυχική έρευνα, προηγμένο έλεγχο μυαλού, διασταύρωση ζώων / ανθρώπων, εμφύτευση οπτικού και ακουστικού τσιπ και αφαίρεση και σίτιση ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.vaseis tunel underground dumbs 45 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη Reptilian και γκρίζα βάση στη Βόρεια Αμερική, είναι όμως ο κεντρικός πυρήνας για όλες τις υπόγειες βάσεις. Η μεγαλύτερη βάση βρίσκεται από το Taos, Νέο Μεξικό.
Η βάση Dulce χτίστηκε πάνω από βαθιά σπήλαια που εκτείνονται για εκατοντάδες μίλια υπόγεια. Υπάρχουν 7 επίπεδα της βάσης Dulce που είναι γνωστά. Τα σπήλαια κάτω από τα όρια είναι εκτός των ορίων και ακόμη και τα περισσότερα από τα ίδια τα επίπεδα δεν είναι προσβάσιμα χωρίς αυστηρή διαβάθμιση ασφαλείας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.
Τα πρώτα τρία επίπεδα περιλαμβάνουν κυβερνητικά γραφεία και ένα γκαράζ για συντήρηση δρόμου. Η ίδια η βάση είναι τόσο μεγάλη όσο η πόλη του Μανχάταν. Ναι, έχουν δρόμους και ηλεκτρικά οχήματα για να οδηγούν. Το δεύτερο επίπεδο περιλαμβάνει γραφεία και ένα γκαράζ για τρένα, λεωφορεία, μηχανές γεώτρησης σήραγγας και συντήρηση UFO. Το τρίτο επίπεδο είναι κυρίως κρατικά γραφεία.
Το τέταρτο επίπεδο της Βάσης Dulce διεξάγει έρευνες και πειράματα για την ανθρώπινη ψυχή, χειραγώγηση των ονείρων, ύπνωση και τηλεπάθεια. Όλες οι πτυχές του προγραμματισμού ελέγχου μυαλού πραγματοποιούνται και εδώ.
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.

https://youtu.be/PI1XUMH7RNo

Μαρτυρίες.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν τεράστιες δεξαμενές που περιέχουν πορτοκαλί υγρό με μέρη του ανθρώπινου σώματος στο πέμπτο επίπεδο που ανακατεύονται συνεχώς από ρομποτικό βραχίονα. Γραμμές και σειρές, χιλιάδες κλουβιά έχουν επίσης δει ότι κατέχουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά για να χρησιμοποιηθούν ως τρόφιμα και να τεθούν σε αυτές τις δεξαμενές για τους εξωγήινους.
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.vaseis tunel underground dumbs 46 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Το έκτο επίπεδο ονομάζεται “αίθουσα εφιάλτης”. Περιέχει τα γενετικά εργαστήρια και εδώ διεξάγονται τα πειράματα διασταύρωσης ανθρώπων και ζώων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι έχουν δει ψάρια, πουλιά και ποντίκια που έχουν αλλοιωθεί πολύ από τις αρχικές τους μορφές. Υπάρχουν άνθρωποι οπλισμένοι και με πολλά πόδια και αρκετά κλουβιά και κάδους ανθρωποειδών, πλάσματα που μοιάζουν με νυχτερίδες, έως 7 πόδια ψηλά, 7 πόδια ανθρώπους με φτερά και χαρακτηριστικά που μοιάζουν με νυχτερίδες.
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.vaseis tunel underground dumbs 47 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Στο έβδομο επίπεδο υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι σε καταψύκτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.
vaseis tunel underground dumbs 48 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Αφαίρεση ψυχής – Εμφύτευση εξωγήινου (Soul scalping).

Στην παράλογη επιθυμία τους να έχουν ανθρώπινα σώματα ως δικά τους, οι εξωγήινοι, έχουν τελειοποιήσει τη δυνατότητα να βγάλουν την ψυχή ενός ατόμου από το σώμα τους και να το βάλουν «αλλού».
Αυτό τους δίνει πρόσβαση σε ένα ανθρώπινο σώμα να στερείται ψυχής. Το σώμα είναι ένα κέλυφος, ένα σφάγιο, και μπορούν να αναλάβουν και να κατέχουν αυτό το σώμα και να το χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους.
Αυτό ονομάζεται “περπάτημα-μέσα (walking – in).” Υπάρχουν δύο τύποι περιπάτων. Οι εξωγήινοι μπορούν να περπατήσουν και να κατέχουν ένα ζωντανό ανθρώπινο σώμα ή / και έναν νεκρό άνθρωπο ή, στην περίπτωση αυτή, έναν ζωντανό άνθρωπο που είχε αφαιρέσει την ψυχή τους και στη συνέχεια το σώμα τους αναλήφθηκε και περπάτησε από έναν εξωγήινο.
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γηvaseis tunel underground dumbs 12 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ