Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Κουντουράκηδες-Αρβανιτάκηδες-Δροσουλίτες ήταν όλοι τους υπέροχοι Αρβανίτες!

  Επιστολή Γέροντος Νεκταρίου Μοναχού Αγιορείτου προς Σεβασμιώτατον Προικοννήσου κ. Ιωσήφ Χαρκιολάκη περί ευθύνης του δια της αποκαταστάσεως της τιμής και δόξας των Ελλήνων Αγίων ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών εις το βιβλίον του Μητροπολίτου με τίτλο "Κεράμιον Ύδατος".
Θα ευχόμουν και λόγω της συμπάθειάς μου στο πρόσωπό σας, να άρχιζα το μήνυμά μου με επαίνους για το τελευταίο συγγραφικό σας έργο με τον τίτλο «Κεράμιον Ὑδατος», εκδόσεως του Ιερού Γυναικείου Ησυχαστηρίου   «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΜΗΛΕΣΙ 2014». Λυπάμαι, Σεβασμιώτατε, όμως που δεν μπορώ να το κάνω, γιατί μ’ εμποδίζει η αστοχία της σελίδας 345 του βιβλίου σας. Συγκεκριμένα λέτε : «Ιωάννης Καπποδίστριας: Ο πρώτος κυβερνήτης της ελεύθερης Ελλάδος. Ή μάλλον της αγωνιζόμενης να ελευθερωθεί Ελλαδίτσας, της πενομένης ψωροκώσταινας, που είχε-δεν είχε ακόμη ξεφύγει από το γιαταγάνι του τούρκου, του αράπη και της αρβανιτιάς».


Η ίδια ακριβώς ἐκφραση (εκτός του Αράπη) χρησιμοποιείται και στο ποίημα της σελίδας 92, του βιβλίου της Δ΄ Δημοτικού «Εμείς και ο κόσμος», που άρχισε να διδάσκεται από το 1985 επί υπουργίας Αποστόλου Κακλαμάνη  και Υφυπουργού Πέτρου Μώραλη και συνεχίζει να διδάσκεται μέχρι και σήμερα και να διαιρεί το Ἐθνος.


Ὀλοι ξέρουμε πλέον, μετά από πολλά χρόνια αγνωσίας, ότι τα μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που πρότειναν τα βιβλία αυτά, ήταν, είναι και συνεχίζουν να είναι μασόνοι. Ἐχουν ενεργήσει δηλαδή κατά την πίστη τους στον ΜΑΤΣ (αντίχριστος).


Ὁ Γεώργιος Παπανδρέου ο νεώτερος, χρημάτισε επανειλημμένα Υπουργός Παιδείας σ’ αυτό το κόμμα και είναι αυτός (ο ΓΑΠ), που παρέδωσε τη φιλτάτη Πατρίδα στο Δ.Ν.Τ. και τη χρεωκοπία. Παρεμπιπτόντως, μια γνωστή μου κυρία, προσκυνήτρια των Αγίων προσκυνημάτων μας στα Ιεροσόλυμα, είδε τον μόλις αναφερόμενο (ΓΑΠ) σε πλατεία των Ιεροσολύμων να ομιλεί σε ογκώδη συγκέντρωση Εβραίων στην Εβραϊκή γλώσσα.


Αν πήρατε μαθήματα Ιστορίας από αυτή την …ποιότητα των υποκειμένων Σεβασμιότατε, αδικήσατε τον εαυτό σας και το έργο σας
Από  την εργασία μου, η οποία δημοσιεύτηκε στο έγκριτο Θεολογικό Περιοδικό «Θεοδρομία» σε δύο τεύχη το έτος 2009 και το 2011, εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα, ότι οι Αρβανίτες είναι Βορειο-Ηπειρώτες και πρωταγωνιστές σε όλους τους αγώνες του γένους των Ρωμιών.


Δεν προσέφεραν στη γλυκιά Πατρίδα μόνο μεγάλους ευεργέτες και τους πολυαριθμότερους ήρωες σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους, αλλά και πολλούς Αγίους στην Αγία ημών Ορθόδοξο Εκκλησία. Αξίζει πραγματικά να αναφερθώ σε μερικούς:


Ἀγιος Νήφων Διονυσιάτης, Πατριάρχης Κων/πόλεως (Αρβανίτης από πατέρα),

Ὰγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο Υδραίος,

Άγιοι Σπετσιώτες Νεομάρτυρες Νικόλαος, θείος των αυταδέλφων Ιωάννου και Σταματίου,

Άγιος Μιχαήλ ο Κηπουρός, ο επωνομαζόμενος Μπακνανάς και καταγόμενος από το χωριό μου (τα Κούντουρα, σημερινή Μάνδρα Αττικής), που είναι επίσης και τόπος καταγωγής του μεγάλου ήρωα της Κρήτης, Νικολάου Ρόκα ή Ζερβονικόλα,

Άγιος Αντώνιος ο Αθηναίος,

Άγιος Νικόδημος από το Ελμπασάν,

Άγιος Χρήστος ο Αρβανίτης και όχι Αλβανός, ο οποίος και μαρτύρησε στις Σέρρες το 1748,

Άγιος Ιωάννης ο εκ Μονεμβασίας,

Ο πρόσφατα ανακηρυχθείς Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης.


Ακολουθούν ακόμη οι Άγιοι γέροντες Εφραίμ ο Κατουνακιώτης και Αυξέντιος ο Κωνσταντώνης ο Γρηγοριάτης (επίσης από τα Κούντουρα Αττικής, ο οποίος και λουζόταν στο άκτιστο Φως σε κάθε μοναχικό του Κανόνα).


Ο μακαριστός Μακαριώτατος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος από το Αρβανιτοχώρι Μεγάλο Ζαλούφι Ανατολικής Θράκης (καταγωγή πατρός), ο ίδιος εγεννήθη στην Ξάνθη.


Ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριος Ιερώνυμος Β΄.


Η μακαριστή Γερόντισσα των Μαρασίων Έβρου, Βασιλική Λαμπίδου, η οποία σήκωνε επί 50 περίπου έτη την ελληνική σημαία στο ελληνικό στρατόπεδο δίπλα από τους Τούρκους και περιποιόταν τους στρατιώτες μας μετά το θάνατο του συζύγου της και των τεσσάρων τέκνων της. Σας έχω αποστείλει το σχετικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται και ακούγεται να συνομιλεί και να τραγουδά αρβανίτικα με την κα Ελένη Ρουσοπούλου.


Η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία αντικαθιστώντας ένα δειλό Ελληνικό κράτος αντιμετώπισε όλον τον τουρκικό μηχανισμό κατασκοπείας στα Πομακοχώρια της Θράκης. Σας έχω επίσης αποστείλει το σχετικό κείμενο καταγωγής της. Είναι αρβανίτισσα από το μέρος της μητέρας της, από το ηρωικό γένος των Φαρμάκηδων.


Ακολουθούν χιλιάδες ζώσες υποστάσεις Αρβανιτών, όλοι απόγονοι Αγίων, ευεργετών του Ἐθνους και ηρώων.
...Οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι του Εβραιομασονικού κράτους, που πήρε τη διοίκηση της πατρίδας μας, μετά την εκδίωξη των Τούρκων, έως τις ημέρες μας, συνεχίζουν να αποκρύπτουν, να σβήνουν τα βιογραφικά ίχνη των ηρώων και να συγχέουν τους ήρωες με τους εχθρούς. Είναι η προσφιλής τους μέθοδος.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ