Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Άμεση αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο νέο μνημόνιο .Δυναμικές ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μόλις πριν λίγη ώρα ψηφίστηκε το μνημόνιο της Αριστεράς από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο, δηλαδή Σύριζα – Ανέλ – Ποτάμι – ΝΔ – Πασόκ, με την υποβοήθηση του συνήθους δεκανικίου του συστήματος, του ΚΚΕ. Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία αντιστάθηκε σθεναρά εντός Βουλής και πλέον μεταφέρει τον Αγώνα στον δρόμο στους Έλληνες πολίτες.
Αμέσως, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες έσπευσαν σε διόδια και λιμάνια, σε δρόμους και σε πλατείες και από το πρωί ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό για τα τεκταινόμενα, αλλά και για το Εθνικό Σχέδιο της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα. Ήδη στα διόδια Ελευσίνας, στα Καραβάκια Περάματος, στον σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και σε πολλές άλλες περιοχές κυματίζουν οι γαλανόλευκες και τα Λάβαρα της Εθνικής Αντίστασης, της Χρυσής Αυγής.

Οι Συναγωνιστές βιώνουν την πρωτοφανή υποδοχή του κόσμου, ο οποίος πλέον αντιλαμβάνεται την Αλήθεια: Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα. Η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικοί απατεώνες του Μνημονίου. Έτσι ο Ελληνικός Λαός υποδέχεται με απίστευτη θέρμη του Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες, φτάνοντας σε σημείο να κατεβαίνουν μόνοι τους, προκειμένου να παραλάβουν αντίτυπο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» καθώς και το ενημερωτικό υλικό, που τους προσφέρουν οι Συναγωνιστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ