Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ... ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ...

Deros ανθρωποειδές -ζώο πού φοβόντουσαν καί προσκυνούσανε οί Αιγύπτιοι.
"ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΩΤΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΣΥΓΧΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΧΩΡΕΣ, ΤΡΩΓΟΝΤΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΖΩΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΕΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΜΟΜΕΝΟΙ ΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΡΥΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑ" (Από τις Προφητείες του Αγίου Ανδρέα του Σαλού.
 "Και εξώρυξε έθνη χωμένα εις το χιόνι και πόλεις ευρισκόμενες υπό την γη" (Πλουτάρχου Περί Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής.
 Αλλά και οι πανάρχαιες Ινδικές παραδόσεις (Μαχαμπαράτα, Ραμαγιάνα κ.λ.π.) αναφέρονται συχνά εις τους Νάγκας, δαιμονικά ερπετοειδή όντα που ζουν εις το εσωτερικό της Γης.
Καί ό Μινώταυρος ήτανε ένα Deros πού έτρωγε Αθηναίους , 7 νέους καί 7 νέες τόν χρόνο μέ εντολή τού Μίνωα, πού πιθανών ήτανε υποταγμένος.
 Η λατρεία του Ασκληπιού δεν είχε εισαχθεί στην Αθήνα μέχρι τα 421 π.Χ. Αρχικά δεν είχε ναό, αλλά αυτός και τα φίδια του φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του Σοφοκλή, που ήταν ιερέας του ιαματικού Ήρωα Αμύνου. Ο Σοφοκλής συνέθεσε και Παιάνα για τον φιδογιατρό, που κατά τον Φιλόστρατο, τραγουδιώταν ίσαμε τα Ιμαλάϊα. Για μια κατ' εξοχήν φιδολατρική χώρα σαν την Ινδία, ο παιάνας του θεού-φιδογιατρού, ήταν ότι έπρεπε...
...Ο Φιλόστρατος που είχε γράψει την βιογραφία του Απολλώνιου Τυανέως , είπε ότι τον φιλοξένησε ένας βασιλιάς στα Ιμαλάια που είχε πάει , και πώς για υπηρέτες είχε ομοιώματα ανθρώπων , δηλαδή ρομπότ...τά  ονομαζόμενα  Deros.

Deros  Ατλάντιο εργαλείο τών Κρονίων
Να τι πιστεύει και σημειώνει  καί ο συγγραφέας της «Κούφιας γής», όπου λέει ότι , την εποχή της Ατλαντίδος, οι εξελιγμένη τεχνολογική τους γνώση είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργούν βιολογικά ρομπότ που έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ανθρωποειδές -ζώο και μηχανή. Αυτά τα είχαν ως «χειριστές- μέρη» πραγματικών μηχανημάτων , ονομάζοντο Deros και ήταν τερατώδες όντα .
Αυτός ο Βασιλιάς τού υπόγειου βασιλείου τής Αγκάθα στα Ιμαλάϊα...είναι  το ίδιο πρόσωπο με αυτό που λέγεται ότι θα εμφανισθεί σαν παγκόσμιος κυβερνήτης- δικτάτορας αφού όλοι οι πολιτικοί και τα πολιτικά συστήματα εξευτελιστούν και πέσουν από τις θέσεις τους;
 

Οί άνθρωποι τούς φοβόντουσαν καί τούς υπηρετούσανε ...προσέξτε τό φίδι πού βγαίνει από τό κεφάλι του..
Λέγεται πως όταν ο βασιλιάς του κάτω κόσμου αφήνει το υπόγειο βασίλειό του και παρουσιάζεται στους ανθρώπους του πάνω κόσμου , αυτό σημαίνει ότι προαναγγέλλεται το πλησίασμα μιας νέα αυγής για την ανθρωπότητα.

Deros τραγόμορφο σάν τόν Μπαθομέτ . Προσέχτε τήν διαφορά ύψους μέ τούς Αιγύπτιους.
Γεγονότα καινούργια και φαινόμενα της φύσης συμβαίνουν, κατάρρευση συστημάτων και παλαιών κοινωνιών, και γίνεται η έναρξη μιας καινούργιας ιστορίας για τον πλανήτη.
Η Νέα Εποχή πού πρεσβεύετε από την εποχή της Blavatsky, η οποία είχε πεί πώς μια νέα φυλή ανθρώπων θα κάνει την εμφάνισή της γιατί αυτό είναι το σχέδιο της εξέλιξης πού της ανήγγειλαν οι ανώτερες οντότητες πού ελέγχουν τον πλανήτη.
Οί σατανικές μηχανές τής σύγχρονης τεχνολογίας ανήκουν  στούς Ατλάντιους Κρόνιους υπογήϊνους.

Ήταν ανθρωποφάγοι γιαυτό συνεχίζουν νά κάνουν ανθρωποθυσίες καί σήμερα στίς σατανιστικές τελετές στίς στοές.
 Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους και συρίζοντες ήχους τον χώρο, αποδυναμώνουν τήν ακοή μας και δεν μας αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων.
Σατανικά μηχανήματα πού μολύνουν το περιβάλλον, αντιγράφουν τις δυνάμεις της Γής, αλλά διαμελίζουν την σωματική μας ατμόσφαιρα απορροφώντας την ενέργειά μας.
Μπορεί η τεχνολογία πού μπήκε στην ζωή μας, όχι για να μας διευκολύνει, ούτε για να μας δώσει ελεύθερο χρόνο βέβαια, να έχει την ιδιότητα να μας δεσμεύσει στον χώρο διαπαντός;
 

Πειράματα πάνω σέ ανθρώπους.
Αφορά η σημερινή την ίδια τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν στην αρχαιότατη εκείνη εποχή οι Άτλαντες, και η οποία επανήρθε, και αν ναι , είναι η δύναμη μέσω της οποίας επεχείρησαν να ενεργοποιήσουν πύλη προς το Αιθέριο ουράνιο εκείνο μέρος το οποίο ο Πλάτωνας το έλεγε «χώρο των ιδεών»;
Ο γερακόμορφος θεός Ρά πού συνευρίσκεται μέ μιά Αιγύπτια
Το Λευκό αδελφάτο, στο οποίο προσκυνούν στις εντολές του όλες οι απόκρυφες στοές και οι εντολοδόχοι τους, και από το οποίο λένε πώς έρχονται όλες οι αποφάσεις καθοδήγησης της πορείας της ανθρωπότητας, έχει δώσει πλέον όλα τα μυστικά του προς τα έξω.
Έχει ανοίξει όλα τα κανάλια μέσω των οποίων θα ενεργοποιηθεί ή πύλη του Αβαδών, και ο καιρός που θα αρχίσει η μαζική εξόντωση των φυλών { πολλές από τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν}, έχει φθάσει.

ΦΙΛ-Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ