Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Ἡ τοκογλυφία εἶναι …«φῶς»!!!


Ἡ τοκογλυφία εἶναι ...«φῶς»!!!1Η τοκογλυφία ήταν για ολόκληρους αιώνες απαγορευμένη και οι τοκογλύφοι ήταν πάντα υπό διωγμό. Όμως η ανθρωπότητα άφησε πίσω της τον …«σκοταδισμό».

Η τοκογλυφία ασκείται πλέον από το επίσημο κράτος, την επίσημη Εκκλησία και φυσικά από το τραπεζικό σύστημα. Οι τοκογλύφοι όχι μόνο δεν διώκονται αλλά διώκουν εμάς και κατάσχουν τις περιουσίες μας. Αυτό συμβαίνει επειδή πλέον αποφασίζουν αυτοί για το  ποιος θα μας κυβερνά, αυτοί υπαγορεύουν τους νόμους που διέπουν το τραπεζικό σύστημα κι αυτοί πλέον ελέγχουν τις οικονομίες των πολιτών (capital controls) αλλά και ολόκληρο τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό του κράτους.
Αυτό μάλλον εννοούσαν μιλώντας για «Διαφωτισμό»…
Σίγμα

500 χρόνια από τότε που με παπική βούλα, η τοκογλυφία στην Δύση έπαψε να είναι αμαρτία

Στις 4 Μαΐου 2015, συμπληρώθηκαν 500 χρόνια από τότε (1515) που ο Μέδικος Πάπας Λέων o 10ος (Giovanni di Lorenzo de ‘Medici, 1475 – 1521), εξέδωσε μια παπική βούλα (“Inter multiplicis”) με την οποία επέτρεπε τα επιτόκια για τα χρηματικά δάνεια, αν τα δάνεια ήταν για τους φτωχούς.συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ