Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ CERN...ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ...ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...!!!!



Δεν είναι απλώς ένα κυκλικό σύννεφο. Δεν είναι αυτό που το κάνει αλλόκοτο. Δεν είναι αυτό που το κάνει ανησυχητικό, ούτε αυτό που το κάνει τρομακτικό. Είναι ότι στο εσωτερικό του, στο κέντρο του κυκλικού νέφους(;) έχει δημιουργηθεί κάτι σαν δίνη που ρουφάει το εξωτερικό του μέρος το οποίο όμως δεν χάνεται αλλά αναδημηουργείται!

Το παράξενο αυτό φαινόμενο φαίνεται να εμφανίστηκε γύρω στις 26 με 27/8/2015 στη Γενεύη, στην περιοχή του CERN. Ωστόσο, αν το πατηρήσετε καλύτερα θα δείτε πως ούτε για δίνη πρόκειται, αλλά σα να υπάρχει μία αόρατη τεράστια ηλεκτρική σκούπα που ρουφάει…

Σίγουρα θα υπάρξουν επιστημονικές εξηγήσεις για να καλύψουν ττις απορίες και τον τρόμο που προκλήθηκαν στον κόσμο, όπως αναφέρει το diadrastika. Αλλά θα είναι ικανοποιητικές;

Για το CERN έχουν ειπωθεί τόσα πολλά. Πέρα από την επίσημη ύπαρξή του και τις έρευνές του για το «σωματίδιο του Θεού», σύμφωνα με ορισμένους, υπάρχουν πολλές… σκοτεινές πτυχές πίσω από τους λόγους της ύπαρξής του.

Υπάρχουν ενδείξεις -αν όχι στοιχεία- για περίεργα πράγματα, όπως ότι σχεδιάζεται μία επικίνδυνη χρονομηχανή, μία πύλη σε έναν άλλο κόσμο, ότι επηρεάζει και αλλοιώνει την ψυχή μας και πολλά άλλα.

Τι είναι αυτό που προκάλεσε αυτό το περίεργο φαινόμενο στον ουρανό της Ελβετίας; Και, μήπως δεν ρουφάει μόνο αυτό που βλέπουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ