Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

'Οπως τό τσίπ 666...Ηλεκτρονικό «δέρμα» ελέγχει μέσω αφής τις φορητές συσκευές


iskin 660 355

Ένα ηλεκτρονικό «δέρμα» που φοριέται σαν τατουάζ πάνω στο κανονικό δέρμα και μετατρέπει το ανθρώπινο σώμα σε μια επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει εξ αποστάσεως τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, κατασκεύασαν γερμανοί ερευνητές.
Το iSkin είναι λεπτό, μαλακό και εύκαμπτο, καθώς είναι κατασκευασμένο από ένα βιοσυμβατό οργανικό πολυμερές με βάση τη σιλικόνη. Έχει ενσωματωμένους αισθητήρες πίεσης, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να πιέζουν όχι απευθείας την οθόνη αφής της ηλεκτρονικής συσκευής, αλλά το ίδιο το δέρμα τους, το οποίο μετατρέπεται σε «οθόνη» αφής για τον έλεγχο της συσκευής. Το δέρμα-τατουάζ μπορεί εύκολα να αποκολληθεί από το φυσικό δέρμα χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό...Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iSkin για να απαντήσουν σε τηλεφωνικές κλήσεις, να παίξουν μουσική, να ανεβοκατεβάσουν την ένταση του ήχου της φορητής συσκευής τους κ.α.Οι γερμανοί ερευνητές είναι οι πρώτοι που σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν την ιδέα στο ανθρώπινο σώμα, ως ένα δεύτερο ηλεκτρονικό δέρμα...Σε επόμενο στάδιο, σύμφωνα με τον Βάιγκελ, θα επιδιωχθεί το «δέρμα» να τροφοδοτείται με ενέργεια από το ανθρώπινο σώμα.
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ