Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ; ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ;!!!!

Μήπως θέλει νά βρίσκετε στήν  εβραϊκή γιορτή τών Σαλπίγγων;
Οι σάλπιγγες είναι το κάλεσμα που συγκεντρώνουν τους... πιστούς σε έναν χώρο ώστε να προσκυνήσουν τον Μεσσία και να τον τιμήσουν ή ως ειδοποίηση για ειδική συνάντηση.

Η γιορτή αυτή ξεκινά , στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 κατά την οποία μεγάλοι Ραβίνοι λένε ότι θα εμφανιστεί ο Μεσσίας τους στην διάρκειά της αλλά κατά περίεργη σύμπτωση  συμπίπτει με το επόμενο Σεμιτάχ , τον κύκλο επτά ετών ,που θεωρείται περίοδος σημαντική και ιερή για τους Εβραίους , καθώς συμβολίζει την έβδομη μέρα της δημιουργίας .
Ο κάθε κύκλος επτά ετών είναι ένα Σαββατικό έτος και σημαίνει το Σεμιτέχ , το να ελευθερώνεις.
Σε κάθε τέτοια περίοδο που τελειώνει ανά επτά χρόνια και πάντα είναι Σεπτέμβριο , οι Εβραίοι αναφέρουν ότι συμβαίνει ένα κοσμοιστορικό γεγονός.
Πράγματι στο προγούμενο Σεμιτάχ συνέβη η κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Αμερικής το 2008 και 7 χρόνια νωρίτερα στο προηγούμενο από εκείνο Σεμιτάχ , έριξαν τους Δίδυμους Πύργους.
Περίεργες συμπτώσεις δεν νομίζετε ;Επιπλέον , τον Σεπτέμβριο αυτό , είναι το φαινόμενο που ονομάζεται , ματωμένα φεγγάρια , δηλαδή τέσσερις συνεχόμενες εκλείψης ολικές της σελήνης κατά τις οποίες το φεγγάρι έχει χρώμα σαν του αίματος.
Την ίδια βέβαια εποχή , γίνονται και άλλα πολύ σημαντικά  γεγονότα όπως η ομιλία του Πάπα που θα γίνει στον ΟΗΕ με κύριο θέμα της Α21 αλλά και η σύνοδος του ΟΗΕ για την ολοκλήρωση ουσιαστικά της Α21.
Το συγκεκριμένο ματωμένο φεγγάρι πέφτει στην γιορτή των Εβραίων που προαναφέραμε και στο Σεμιτάχ αλλά και στην γιορτή της Σκηνοπηγίας.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία τα αναφέρω γιατί οι μεγαλόσχημοι Ραβίνοι και άλλοι Εβραίοι , άλλα άτομα στον κόσμο αλλά ακόμα και ο πρωθυπουργός του Ισράηλ , έχουν αρχίσει να λένε σε όλους τους Εβραίους επί Γης ότι πρέπει να γυρίσουν στο Ισραήλ .
Γιατί τον Σεπτέμβριο αυτό και από τις 13 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα ;
Επειδή σύμφωνα με τους Εβραίους Ραβίνους , τότε πρόκειται να εμφανιστεί ο Μεσσίας τους που δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο , ο οποίος βέβαια ήδη από τον Νοέμβριο του 2014 ζει ανάμεσά μας.

ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ....!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ