Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των Τούρκων. Δημιουργία ¨ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨ στο ΑΙΓΑΙΟ εξ αιτίας του μεταναστευτικού κύματος;‏

Ελλάδα Ξύπνα…πριν είναι πολύ αργά
Και να που έγιναν της μόδας πάλι οι ¨ζώνες ασφαλείας¨ σαν γεωστρατηγικός σχεδιασμός επιβολής χάραξης νέων συνόρων στην ευρύτερη γειτονιά μας.
¨Το Σεπτέμβριο θα πάει να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Μ.Ομπάμα στις ΗΠΑ ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν με τον οποίο θα συμφωνήσουν τις αλλαγές συνόρων στη Μ.Ανατολη, με την δημιουργία ζωνών ασφαλείας και διεξαγωγή χερσαίων επιχειρήσεων στην Β.Συρία!
Σύμφωνα με το Σχέδιο, όπως αναφέρει η Hürriyet, θα δημιουργηθούν δυο ζώνες ασφαλείας, μια στα βόρεια σύνορα Τουρκίας Συρίας και άλλη μια στα σύνορα Ιορδανίας Συρίας. Ο Ερντογάν θα έχει επαφές και με το Πεντάγωνο όπου θα συζητηθούν οι στρατιωτικές λεπτομέρειες χερσαίων επιχειρήσεων.¨
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ άνθρωπο αυτόν;
¨Δημόσια ομολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν ότι η Άγκυρα υποστήριξε άμεσα τους ισλαμιστές στη Συρία φιλοξενεί η τουρκική εφημερίδα Hurriyet: «αν δεν υπήρχε η υποστήριξη της Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ στους αντάρτες στη Συρία αυτοί δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα».
Σημείωσε ότι Άγκυρα , Riyad και Doha διοχέτευσαν στρατιωτική και λογιστική υποστήριξη στους τρομοκράτες, εννοώντας ότι όχι μόνο τους εξόπλισε και τους εφοδίασε με όπλα και άνδρες αλλά τους πρόσφερε και ιατρική υποστήριξη, τροφές κ.α.

...Ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια εμπλοκή με τους γείτονες μας την στιγμή που το Αιγαίο ¨βουλίαζει¨ από το σημερινό πρωτόγνωρο κύμα λαθρομεταναστών.
¨ Σε δύο μήνες μια ολόκληρη Μυτιλήνη από πρόσφυγες ήρθε στο Αιγαίο. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περισυνελέγησαν 86.000 παράνομοι μετανάστες – Ο πληθυσμός της Λέσβου είναι 88.000 άτομα – Περίπου 1.300 οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης από το Λιμενικό. Σοκάρουν τα τελευταία στοιχεία για τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα καθώς μόνο τον Ιούλιο συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού περίπου 55.000 παράνομοι μετανάστες.
Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει πάρει το πρόβλημα για την Ελλάδα καθώς στους 55.000 που εντοπίστηκαν τον Ιούνιο πρέπει να προστεθούν άλλοι περίπου 32.000 που περισυνελέγησαν τον Ιούνιο. 

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ