Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Μια προφητική ρήση του Lothrop Stoddard από τό 1935 ...Η λευκή ανθρωπότητα τής Ευρώπης εξαφανίζεται σταδιακά από Αφρικανούς και Ασιάτες.

"Μην θεωρούμε την Ευρώπη, την γενέτειρα των λευκών, την καρδιά του λευκού κόσμου, ότι είναι ασφαλής. Σε τελική ανάλυση, ο ίδιος κίνδυνος την απειλεί και αυτή. Το έχουν αναγνωρίσει εδώ και καιρό από τους διορατικούς ανθρώπους. Για πολλά χρόνια οικονομολόγοι και κοινωνιολόγοι συζητούν την πιθανότητα μιας Ασιατικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Παρά τους χαμηλούς μισθούς και το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κατά πολύ υψηλότερα από την συμφορημένη Ανατολή, ενώ η ταχεία πρόοδος της κοινωνικής βελτίωσης στην Ευρώπη βαθαίνει το χάσμα και κάνει την λευκή ήπειρο να μοιάζει ακόμα πιο ελκυστικό παράδεισο για τα σμήνη των σκουρομάλληδων πεινασμένων από την Κίνα, την Ινδία και την Ιαπωνία... Δεν θα καταστραφούμε, ίσως, από την ξαφνική επέλαση των εισβολέων, όπως η Ρώμη που κατακτήθηκε από τις ορδές των βορείων· θα μας υποτάξουν και θα μας απορροφήσουν σταδιακά."


Lothrop Stoddard, The Rising Tide of Color 
against White World Supremacy

Πόσο αληθινή η προφητεία του Stoddard! Την βλέπουμε να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας. Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα...
υπό κατάρρευση.
Ο λόγος είναι τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που μας φέρνει με οργανωμένο, προσχεδιασμένο, συστηματικό τρόπο ο Διεθνής Σιωνισμός, μέσω των κατά τόπους εβραιομασονικών κυβερνήσεων, για να μπορούν οι Εβραίοι να διοικούν τα κατακερματισμένα έθνη με μεγαλύτερη ευκολία. Οι λευκοί, ο πιο πνευματικά ανεπτυγμένος κλάδος της ανθρωπότητας, τείνει προς εξαφάνιση. Όμως τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης καταφέρνουν να τους αποβλακώνουν και να τους κάνουν να υποδέχονται τους εισβολείς, δηλαδή αυτούς που θα τους εξαφανίσουν, με ανοιχτές αγκάλες.

Η λευκή ανθρωπότητα εξαφανίζεται σταδιακά από Αφρικανούς και Ασιάτες. Ο Stoddard είχε δίκιο. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και ευγονιστής διαπίστωνε από τότε ότι η μετανάστευση έχει ίδιες ή και χειρότερες συνέπειες από μια κατάκτηση. Η φυσική αντικατάσταση των Ευρωπαίων, θα φέρει και την πνευματική διάλυση της Ευρώπης. Η στήριξη εθνικιστικών πολιτικών φορέων αποτελεί την τελευταία ελπίδα για να διασωθεί η λευκή ανθρωπότητα. Όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για να μένουν αδρανείς, ας δεχτούν αδιαμαρτύρητα την εξαφάνισή τους, των ίδιων και των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ