Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Οι εκλογές του… μουλωχτού Τσίπρα, λοιπόν. Να δούμε αν τούτος ο λαός έχει όρεξη να τον τιμωρήσει. Στα… μουλωχτά, φυσικά.



Το “φαινόμενο” Ζωή Κωνσταντοπούλου θα το μελετάμε για πολλά ακόμη χρόνια. 
Και ακόμη περισσότερα χρόνια θα το μνημονεύουμε…
Η Πρόεδρος της Βουλής ανήκει στην κατηγορία των…. μη συνηθισμένων. Αυτό άλλωστε το χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς της έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να τη “λατρέψει”, να την προτείνει για Πρόεδρο της Βουλής, να την επιβάλλει και να τη στηρίξει στις δύσκολες στιγμές.
Μόλις χθες, το… πρώην Μέγαρο Μαξίμου ανακάλυψε ότι η Ζωή ήταν “λάθος”. Μπορεί και να ήταν έτσι. Μεγαλύτερο “λάθος” από την πρωθυπουργία Τσίπρα όμως, δύσκολα ανταμώνει κανείς στο σημερινό πολιτικό σκηνικό.
Και σε κάθε περίπτωση, το “λάθος” (Ζωή Κωνσταντοπούλου) φρόντισε να μας χαρίσει την ατάκα των εκλογών αυτών, αν όχι της χρονιάς, σε επίπεδο κατανόησης της πολιτικής πραγματικότητας. Μια μουλωχτή κυβέρνηση. Ένας μουλωχτός Πρωθυπουργός.
Οι εκλογές του… μουλωχτού Τσίπρα, λοιπόν. Να δούμε αν τούτος ο λαός έχει όρεξη να τον τιμωρήσει. Στα… μουλωχτά, φυσικά. (ysterografa)
Όπως ανέφερε η κ. Πρόεδρος της Βουλής, για όλη τη διαδικασία είχαν πλήρη ενημέρωση οι εκβιαστές δανειστές, αλλά στερήθηκε ενημέρωσης η Βουλη

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξη της συνάντησή της με τον επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Λαϊκή Ενότητα» Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης διερευνητικών εντολών, ότι αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από μια κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας τη Βουλη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρασιωπά την εκκίνηση αυτής της διαδικασίας από από τη Βουλή, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου κατά τον διάλογο που είχε με τον κ. Λαφαζάνη μπροστά στις κάμερες.
Όπως ανέφερε η κ. Πρόεδρος της Βουλής, για όλη τη διαδικασία είχαν πλήρη ενημέρωση «οι εκβιαστές δανειστές», αλλά στερήθηκε ενημέρωσης η Βουλη. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ