Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ο Ελληνικός Στρατός ως τμήμα της Σιωνιστικής Κατοχής ...

Προήλθε από τις τάξεις του Πυροβολικού. Σπούδασε στην σχολή Ευελπίδων επί Καραμανλισμού. Είναι Μανιάτης στην καταγωγή και ο μακροβιότερος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Φανατικός δημοκράτης και εκλεκτός του πολιτικού κόσμου. Απέτυχε αρχικά να εκλεγεί πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ. Όμως τον Νοέμβριο του 2015 θα αναλάβει την στρατιωτική επιτροπή της Ε.Ε. θέση στην οποία και θα μείνει για 3 χρόνια ...
"Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο ανέδειξαν νέο πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη ψηφοφορία που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η θητεία του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής είναι τριετής και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τον Νοέμβριο του 2015, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ