Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΥΠΟΠΤΟΝ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ...ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ...!!!

Με αποδέκτη και τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα η Ν.Δ. δια του αρμόδιου τομεάρχη της και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, θέτει θέμα μη επιλογής της κυρίας Θάνου στη θέση της υπηρεσιακής Πρωθυπουργού, προτάσσοντας το επιχείρημα ότι ακόμα και η ανάδειξή της ως Προέδρου του Αρείου Πάγου, πάσχει και μάλιστα ο βουλευτής Λέσβου προτάσσει το επιχείρημα ότι εκτός από το ηθικό μέρος για τη μεθόδευσή της επιλογής της, δεν τηρήθηκε και η διαδικασία που ο νόμος επιβάλλει. 
Γιά τήν θέση της ώς Πρόεδρος τού Αρίου Πάγου εσπευσμένα από τόν υπουργός Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο  ...υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις... διαβάστε σχόλια ΕΔΩ
"ΛΡ30/06/201511:24
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΜΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ !"

"Άλλη μια συνδικαλίστρια, που αμείβεται για την παθιασμένη υπεράσπιση των προνομίων του κλάδου της, απέναντι σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία... Κλασσική πρακτική της "πρώτη φορά Ροζ Αριστερής κυβέρνησης". Τι λέω τόσους μήνες; Μόνη της μέριμνα η εξυπηρέτηση των χρεών της στους συνδικαλιστές και τους κεφαλαιούχους που την έφεραν στην εξουσία. Και όλοι άλλοι πολίτες, μπορούμε να πάμε στα τσακίδια' ή μάλλον στα άδεια ΑΤΜ."
Καί ΕΔΩ "Για "μεταμεσονύκτια περιφρόνηση της δικαστικής εξουσίας" έκανε λόγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι επέλεξε την τέταρτη στην επετηρίδα δικαστικό για την ηγεσία του ανώτατου δικαστηρίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ