Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Πούτιν πρός τήν ελίτ τής Νέας Τάξης Πραγμάτων..."Θέλετε να λατρεύετε τον Σατανά; Με όλα τα μέσα, θα αφήσω τη Ρωσία έξω από αυτό."

"Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι ο χειρότερος εφιάλτη σας.» Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και μεγάλο μέρος της Δύσης υποστήριξε ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν ένα «άθεο   έθνος.» Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού η Δύση υπακούει στο Σιωνιστικό καθεστώς. Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού.     Η Δύση είναι τα Σόδομα και τα Γόμορα.
Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία έχει ξεφύγει από τις ρίζες της και τις Χριστιανικές αξίες.
Οι πολιτικές που ακολουθούνται φέρνουν στο ίδιο επίπεδο μια πολύτεκνη οικογένεια με τους ομοφυλόφιλους, την πίστη στο θεό με την λατρεία στον Σατανά.
Αυτή η διαδρομή βαδίζει προς την απώλεια και ο Πούτιν δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει.
Η Washington Times ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Πούτιν επίσης απεικόνισε τη Ρωσία ως ένθερμο υπερασπιστή στις «παραδοσιακές αξίες» ενώ η  Δύση βρίσκεται σε ηθική πτώχευση.
Ο κοινωνικός και θρησκευτικός συντηρηρτισμός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψει τον κόσμο  από το «χαοτικό σκοτάδι.».

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ