Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΧΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ...!!!!!

Από τά τέλη Ιουνίου είχαν ετοιμαστεί γιά τίς εκλογές τού Σεπτεμβρίου καί μάλιστα μέ συγκεκριμένη ημερομηνία....
Ό λόγος...
ή  Γερμανία  ζήτησε νά είναι ή κυβέρνηση αυτοδύναμη γιά νά ψηφισθούν οί φόροι ...φωτιά καί μπουρλότο...μέ σύμφωνους όλους τούς  κυβερνητικούς βουλευτές ...!!!
Τί αποφασίσθηκε γιά τά αποτελέσματα τής 20ης Σεπτεμβρίου;..!!!
Ό Τσίπρας είναι ανεπιθύμητος όπερ δέν θά είναι πρωθυπουργός....
Η κυβέρνηση θά αποτελείται από Ν.Δ καί ΣΥΡΙΖΑ...πιθανών καί από κάποιο τρίτο κόμμα..!!!
Γιά πρωθυπουργός...μήν εκπλαγείτε άν δείτε  έναν κοινής αποδοχής όπως ...ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...ονόματα δέν λέμε...!!!

ΦΙΛ-Ε

1 σχόλιο:

  1. Θα δει ο κόσμος να του πασάρουν Στουρνάρα για πρωθυπουργο και δεν θα βγει να τα κανει λίμπα;;;;.....
    ΟΧΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

    Νομίζω πάντως πως με την κυβέρνηση της Θάνου θα μείνουμε για πολύ καιρό ακόμα και μετά τις εκλογες, γιατί ο λαός θα τους τα κάνει μαντάρα με τα αποτελεσματα, οπως συνεβη με το δημοψηφισμα.
    Ας ευχηθούμε να αρχισουν σε αυτη τη φαση τα ελληνοτουρκικα και η εμπλοκη της Ρωσιας γιατι ο λαος κουραστηκε να περιμενει το εναυσμα της λιμοκτονιας. Την θελει εδω και τωρα, για να ξεκαθαρισει το τοπιο, να αρχισει να λιντζαρει οσους απο τους 300 κι όπου τους βρισκει, να ξυπνησει απο την υπνωση λογω επιβιωσης, ωστε να μπορεσει να ξεχωρισει πια ποιοι πραγματικα ειναι πατριωτες που θα υπηρετησουν το Εθνος και ποιοι ειναι προδοτες λαμογια.

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
    ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ (ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΔ ΤΟ 1976).

    Πριν πεσει μαυρο και στο ιντερνετ, θα ηταν μεγαλη τιμη μου κα Βλάχου να εχω αποκτησει προσωπικη επικοινωνια μαζι σας ωστε να σας συναντησω καποια στιγμη.
    Θα πρεπει να ενωσουμε καποια στιγμη ολοι οι πατριωτες τις δυναμεις μας ωστε να βοηθησουμε στην οργανωση του Εθνους που θα μας εχει αναγκη.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ