Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία το όριο ανάληψης μετρητών θα διαμορφωθεί στα 100€ ανά μήνα.!!!

Ο τίτλος του θέματος «Αλέκοοο, τα έμαθες τα νέα; Μόνο 100€ σε μετρητά θα παίρνεις! Πόσα;», προέρχεται από τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών συσκευών. Ε, τώρα ο Αλέκος – κράτος έρχεται να μας σκίσει…
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες των Κατοχικών Νέων, οι ίδιες που μας ενημέρωσαν έγκαιρα για το Κάπιταλ Κοντρόλ, που μερικοί  τότε απειλούσατε να μας στείλετε στον Εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων  (κακομοίρηδες, θα δείτε πολλές επαληθεύσεις να έρχονται γιατί οι Αχιλλείς πλέον είναι ΠΑΝΤΟΥ), το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία το όριο ανάληψης μετρητών θα διαμορφωθεί στα 100€ ανά μήνα. Ναι καλά διάβασες 100€ το μήνα!
Επιπλέον σχεδιάζεται να απαγορευθούν όλες οι συναλλαγές με χρήμα για ποσά πάνω από 30€ ανά ημέρα.
Όλα με το πλαστικό χρήμα…
Και επειδή για να πιάσει το ψαράκι θέλει δολωματάκι, θα εξαιρεθούν κάποιες κατηγορίες (ΑμεΑ, συνταξιούχοι) γιατί το Ελληνικό Κράτος έχει κοινωνικό πρόσωπο…
Τώρα που τα διάβασες συνέχισε την επανάσταση σου… από τον καναπέ και αν πετύχεις τίποτα (έστω και καμία μπεκάτσα) στείλε μου μήνυμα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ