Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ύποπτον...ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ(;) ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ;;



tasiaΠαρά τον παιδότοπο και το δωρεάν wi-fi οι λαθρομετανάστες δεν “ψήνονται” με τίποτα να μετεγκατασταθούν στον Βοτανικό.
Δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις στη διάρκεια της επιχείρησης μετεγκατάστασης. «Εξαφανίστηκαν» δεκάδες μετανάστες λίγες ώρες νωρίτερα.
Ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, η επιχείρηση μετεγκατάστασης των μεταναστών από το Πεδίον του Άρεωςσε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ελαιώνα, της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού.
Αργά το απόγευμα αναχώρησε από την οδό Μαυρομματαίων, η οποία είχε κλείσει για την ασφαλή επιβίβασή τους, το τελευταίο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν τελικά 171 άτομα, με πέντε λεωφορεία, ενώ 30 αρνήθηκαν να ακολουθήσουν και παραμένουν στο Πεδίον του Άρεως. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των καταγεγραμμένων στο Πεδίον του Άρεως προσφύγων ανερχόταν στους 295.
Η περιοχή στη συνέχεια θα καθαριστεί από τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, για να παραδοθεί στους επισκέπτες της. Παράλληλα θα αστυνομεύεται προκειμένου να αποτραπεί η προσέλευση άλλων μεταναστών, στους οποίους, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, θα συστήνεται να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού.
Δηλώσεις Τασίας: Υπόδειγμα για άλλους χώρους για τη φιλοξενία προσφύγων ο Ελαιώνας
«Όσο δεν σταματούν οι πόλεμοι και οι σφαγές οι μεταναστευτικές ροές θα συνεχίζονται»
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ