Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΛΙΚΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ...!!!!

Θά είναι η τελευταία  έκλειψη μέ ένα "ματωμένο φεγγάρι".   
Ο όρος Ματωμένο φεγγάρι αναφέρεται στό σύνολο σεληνιακών εκλείψεων  2014 - 2015 μιάς σεληνιακής τετράδας.Το αστρολογικό αυτό φαινόμενο παρατηρείται μία φορά κάθε 300 χρόνια  κατά τόν Ιταλό αστρονόμο Giovanni Schiaparelli . Ονομάζεται «Τετράδα» και αποτελείται από τέσσερις συνεχόμενες σεληνιακές εκλείψεις, ανάμεσα στις οποίες θα παρεμβάλλονται έξι πανσέληνοι.
Το φεγγάρι γίνεται κόκκινο διότι κατά τη διάρκεια της έκλειψης περνά μέσα από τη σκιά της Γης, που έχει το χρώμα της ερήμου κατά τη δύση του Ηλίου.
Τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια αφορούν τίς 15 Απριλίου και τις 8 Οκτωβρίου 2014, καθώς και στις 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου 2015 .

Κατά περίεργο λόγο η τετράδα τών ματωμένων φεγγαριών συνδέετε μέ τό Ισραήλ. !!!
Στην Παλαιά Διαθήκη, ο προφήτης Ιωήλ γράφει: «Ο ήλιος θα μεταστραφεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η μέρα του Κυρίου, η μεγάλη και περιφανής». Ιωήλ 2: 31 

Οι τελευταίες τρεις «Τετράδες» συνέπεσαν με ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας.
Το 1493, ήταν ο διωγμός των Εβραίων από την Ιερά Εξέταση της Ισπανίας, που άλλαξε εξ’ ολοκλήρου την πληθυσμιακή κατανομή της Ευρώπης.
Η επόμενη Τετράδα πραγματοποιήθηκε το 1949, ταυτόχρονα με την ίδρυση της κράτους του Ισραήλ.
Η τελευταία παρατηρήθηκε πολύ πιο σύντομα απ’ ότι ανέμεναν οι επιστήμονες, το 1967, την ίδια περίοδο με τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο των Έξι Ημερών….

 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η' Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;
Μερικοί  πιστεύουν ότι η τετράδα έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι εκλείψεις συμπίπτουν με σημαντικές εβραϊκές γιορτές. Οί δύο σεληνιακές  εκλείψεις Απρίλιο του 2014 και 2015 σημειώθηκαν κατά την διάρκεια τού Πάσχα, ενώ αυτή τού  Σεπτεμβρίου θά  συμβεί κατά τη διάρκεια τής γιορτής τής Σκηνής τού Μαρτυρίου.
Αυτό, λένε, συνδέεται με μια βιβλική προφητεία γιά τό  τέλος τού κόσμου.

 28 Σεπτεμβρίου 2015 .
Αυτή η ολική έκλειψη Σελήνης θα είναι ορατή από το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και δυτικά τμήματα της Αφρικής θα είναι σε θέση να δουν την έκλειψη.
Ανάλογα μέ τήν σκιά τού χάρτη φαίνεται πού καί πόσο ορατή θά είναι ή έκλειψη.
 100% ορατό (αρχή μέχρι το τέλος).
Περισσότερο από το 75% της εκδήλωσης είναι ορατό.
Λιγότερο από το 75% της εκδήλωσης είναι ορατή.
Λιγότερο από 50% της εκδήλωσης είναι ορατό.
Η έκλειψη  δεν είναι ορατή σε όλα τα μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ