Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...!!!

Μήν εθελοτυφλούμε. Τά πράγματα δέν πάνε καθόλου καλά. Η φούσκα του παγκόσμιου χρέους έχει φτάσει τα 199 ΤΡΙΣ δολάρια !!!
Μήν περιμένουμε νά ξαναγίνει ή ζωή μας όπως πρίν 10 χρόνια.
Τό χρέος αυξήθηκε κατά 57 ΤΡΙΣ από το 2007, αγγίζει το 286% του παγκόσμιου ΑΕΠ και δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμο !!! Το χρέος θα σκάσει και το ντόμινο που θα προκαλέσει θα οδηγήσει σε παγκόσμια στάση πληρωμών !!!
Αυτό προσπαθούν να προλάβουν στην Ευρώπη με τα Μνημόνια και τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής, μεταφέροντας τη ζημιά της φούσκας χρέους στους φορολογούμενους και εξασφαλίζοντας σε πιστωτές και δανειστές, ως αντάλλαγμα για τη ζημιά που θα υποστούν από το σκάσιμο της φούσκας, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία κρατών και πολιτών !!!
Ας ξυπνήσουμε λοιπόν από μόνοι μας, πριν μας ξυπνήσει το μπαμ από το σκάσιμο της φούσκας, γιατί τότε θα είναι αργά.
Τί πρέπει νά κάνουμε;
Νά δεχθούμε τήν κατάσταση ...νά τήν χωνέψουμε. Μήν ζούμε μέ αυταπάτες.
Νά προετοιμαζόμαστε. Έρχεται μιά νέα κατάσταση ...τήν επιβάλουνε..γιά να δεχθούμε τόν Παγκόσμιο Ηγέτη...τόν Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο πού μάς θέλει όλους δούλους...
Άς οργανωθούμε...Νά μιλήσουμε μέ άλλους πώς θά αντιδράσουμε.
Υποψιαζόσαστε πώς κάτι έρχεται από τόν Σεπτέμβριο; 

Διαβάστε ξανά  ΕΔΩ
καί ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ