Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ψηφίζουμε Εθνική Ανεξαρτησία και όχι Ευρω-υποτέλεια

Εκτός από την δεξιά Σκύλλα και την αριστερή Χάρυβδη, υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας
του Σπύρου Χατζάρα
Ο von Aντωνάκης εξερχόμενος του υπουργικού συμβουλίου έκανε μια δήλωση ειδικά στους ξένους ανταποκριτές και είπε ότι «οι ευρωπαϊκές δυνάμεις και οι δυνάμεις, οι οποίες τάσσονται υπέρ των απαιτούμενων διαρθρωτικών αλλαγών, θα επικρατήσουν». Αυτή είναι η ουσία και τα διλλήματα των εκλογών. Από τη μια μεριά τα θυγατρικά κόμματα της Ευρω-Χούντας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της ευρω- Σοσιαλδημοκρατίας, της ευρω-αριστεράς, και γενικά οι «ευρωπαϊκές δυνάμεις» μαζί με τους «μεταρρυθμιστές» που αποδέχονται και υπηρετούν τις «διαρθρωτικές αλλαγές», των αγορών, και από την άλλη, οι πολιτικές δυνάμεις της δημοκρατίας της λαϊκής κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Δηλαδή, οι λεγόμενοι ακροδεξιοί. Από τους Σουηδούς Δημοκράτες, τη Λίγκα του Βορρά, την κ. Λεπέν, τους Ούγγρους δεξιούς μέχρι τη Χρυσή Αυγή. Ακροδεξιοί διαφόρων αντγιλήψεων που συμφωνούν σε ένα πράγμα. Στην αντίσταση στα σχέδια της υπερ- εθνικής Ελίτ. Τα ερωτήματα και αυτών των εκλογών είναι ίδια με αυτά των ευρω-εκλογών και των εκλογών του 2012. Μπορεί η κυβερνητική κοινοπραξία των φιλελευθέρων Ευρωπαϊστών της Χούντας του Δαβίδ Χάρρις να μας άφησε χρόνους , αλλά το «ευρω-τόξο», είναι παρόν με την αριστερή βάρδια του. Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Alexis, που ετοιμάζει την σφαγή των Κουλάκων, που θα τους πάει για εκτέλεση στην Κρώρα, ενώ πολλοί «ντεμί και όχι», ηλίθιοι είναι έτοιμοι να πέσουν στο θολό Ποτάμι με κεντρικό σύνθημα: «Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε». .
Εκτός από την δεξιά Σκύλλα και την αριστερή Χάρυβδη, υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας. Μια Ελλάδα των μη προνομιούχων, με βάση λαϊκή, αγροτική και εργατική και επομένως ένα κράτος παλλαϊκό, αντιπλουτοκρατικό, χωρίς «κομματοκρατία», χωρίς επαγγελματίες επενδυτές, εκδότες, κομμουνιστές και μαυραγορίτες. Ένα Εθνικό Κράτος, σαν εκείνο που μεγαλούργησε στην Πίνδο. Είτε διαλέγεις Χούντα Αγορές και «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είτε διαλέγεις δημοκρατία, Πατρίδα και Εθνική Ανεξαρτησία. Είτε Αρετή είτε Κακία. Οι «έξυπνοι» πολιτικοί για να προκόψουν χρειάζονται χαζούς ψηφοφόρους για να τους τρομάζουν τη μια με την έξοδο από το ευρώ και την άλλη με την απώλεια των καταθέσεων τους, και με την απειλή του ερχομού των «ανεύθυνων» Αριστερών. Όμως η μαυραγορίτικη λάιτ δεξιά, συνοδοιπορεί με τους κάθε είδους κομμουνιστές από το 1974 αν όχι από το 1944 και τον Λίβανο. Δεν υπάρχει ελευθερία, δημοκρατία, και εθνική ανεξαρτησία, χωρίς στερήσεις. Οι παππούδες μας χλεύασαν την ΑΝΤΑΝΤ και τον αποκλεισμό της με το σύνθημα,«ελιά, ελιά και Κώτσο βασιλιά», ενώ ο Ρήγας μας έμαθε ότι είναι «καλύτερα μια ώρας ελεύθερη ζωή». Ας θυμηθούμε και τον Λεωνίδα και το υπερήφανο, «τόσο το καλύτερο θα πολεμήσουμε με σκιά». Ο φτωχός τη φτώχεια δεν τη φοβάται. Πρώτα η αξιοπρέπεια και η τιμή και μετά το στομάχι. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν δεν εισάγουμε γερμανικές μπύρες. Όπως έγραψε ο εθνικός ποιητής Ανδρέας Κάλβος, ένα Έθνος που βλέπει τους εχθρούς του με περιφρόνηση και κοιτάει τον τάφο του με αδιαφορία, δε μπορεί να νικηθεί. Και δεν πρέπει να μας απασχολούν οι κίνδυνοι από την οργή των Αγορών, αλλά μόνο οι κίνδυνοι για τις αγορές από τη δική μας Οργή.
  Ο λαός και ο τόπος έχουν ανάγκη μια μεγάλη Αλλαγή. Επιβάλλεται σε αυτές τις εκλογές να γίνει η ανατροπή της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελίτ, της Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας ,και Κλεπτοκρατίας και της Αποικιοκρατίας. Επομένως καμιά λύπηση για τους νεοδημοκράτες, τις «Ελιές», τα Ποτάμια, τους Γομάρ, τους απατεώνες του Κιότο και το ημιανεξάρτητο «μπουλούκι» των καμποτίνων. Μαύρο στην Κοινοπραξία του Συνταγματικού Τόξου. Μαύρο στο Δαβίδ Χάρρις και στους υπαλλήλους του. 

 Μια νότα ελπίδας μας έδωσαν οι Κροάτες πριν λίγες μέρες, όταν σχεδόν το 17% παράτησε τα διλλήματα της Ευρω-δεξιάς και της Ευρω-αριστεράς και ψήσε για πρόεδρο έναν 25χρονο που μίλαγε κατα των Τραπεζών. Απέναντι στην διεθνή χούντα των τραπεζιτών προτείνω μια πατριωτική εξωτερική και οικονομική πολιτική.
 Ειδικότερα:  
- Στο λεξιλόγιο μας δεν υπάρχει «διαγραφή χρέους». Υπάρχει συμψηφισμός με το χρέος της Γερμανίας και η αποπληρωμή σε 50-100 χρόνια με σταθερό επιτόκιο 1%. Το ανεξόφλητο υπόλοιπό των δανείων προς τις γερμανικές Αρχές Κατοχής, ανέρχεται ,χωρίς τους τόκους, σε 225 δις σημερινά ευρώ. Μαζί με τους τόκους είναι πάνω από 500. Μέχρι να συμφωνηθεί η εξόφληση του, σύμφωνα με τους όρους που εξοφλήθηκαν τα χρέη προς την Πολωνία και τη Γιουγκοσλαβία παγώνει η εξυπηρέτηση του διακρατικού χρέους της Ελλάδας προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, και τις Χώρες της ΕΕ, και παρακρατούνται οι εισφορές στον προϋπολογισμό της ΕΕ. Μέχρις ότου ρυθμιστεί αυτό το ζήτημα επιστραφούν οι 17,5 τόνοι του ελληνικού εθνικού χρυσού που υπεξαιρέθηκαν από τη Μεγ. Βρετανία το 1941 μπαίνουν σε καθεστώς μεσεγγύησης όλες οι γερμανικές και οι βρετανικές περιουσίες στην Ελλάδα, από τον ΟΤΕ μέχρι τις θερινές κατοικίες στα νησιά.
 - Παράλληλα προκηρύσσουμε δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο ελληνικός λαός για το παράνομο Καταστατικό της ΕΚΤ το οποίο απαγορεύει τον δανεισμό των Κρατών με τα ίδια χαμηλά επιτόκια της ΕΚΤ τα οποία απολαμβάνουν μόνον οι τσιφούτηδες. Παύει να υπάρχει το προνόμιο των τραπεζών να αγοράζουν τα κρατικά ομόλογα και γραμμάτια τα οποία στο εξής θα διατίθενται απευθείας στους αποταμιευτές. 
 - Δημιουργούνται ειδικές φορολογικές ζώνες στα νησιά και τις ορεινές περιοχές για να σταματήσει η εγκατάλειψη τους. Μηδενικός ΦΠΑ στα καύσιμα ,τα τρόφιμα, τα ποτά, και τα τσιγάρα στα μικρά νησιά και τις ορεινές και προβληματικές περιοχές. Εθνική πολιτική για τους αγρότες .Επιβολή πρόσθετης τοπικής φορολογίας στα εισαγόμενα τρόφιμα και ποτά για την προστασία της τοπικής αγροτικής παραγωγής.  
- Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια διαγράφεται για όλους, πλούσιους και φτωχούς, το χρέος από κεφάλαιο τόκους και πρόστιμα, προς το Κράτος μέχρι 10.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ρυθμίζεται σε 120 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Απαγορεύονται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. -Εκδίδονται κουπόνια διατροφής για τους άνεργους τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πτωχούς, όπως γίνεται στις ΗΠΑ.   
-  Με ψήφισμα της Βουλής παύουμε να εφαρμόζουμε τις παράνομες ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας που βλάπτουν την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό και παύουμε να εφαρμόζουμε τις κυρώσεις κατά της Συρίας και του Ιράν, και αναθεωρούμε το καθεστώτος του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (T.A.P.), διότι πρέπει να καθοριστούν τα τέλη μεταφοράς, στο ίδιο επίπεδο με αυτό που συμφωνήθηκε μεταξύ ΕΕ-Ουκρανίας και Ρωσίας, προστίθεται η πληρωμή κόστους ασφαλείας του αγωγού και μπαίνει ρήτρα έκπτωσης σε σχέση με την τιμή του ρωσικού αερίου.
 -Και φυσικά ξεκινάμε την άντληση των πετρελαίων Θάσου/Σαμοθράκης.  
- Ακόμα , η συνταγματική αναθεώρηση θα προβλέπει ότι «το ελληνικό σύνταγμα είναι υπεράνω όλων των ευρωπαϊκών νομοθετικών πράξεων, και δικαστικών αποφάσεων», και ρήτρα διαφάνειας ώστε να είναι ξεκάθαρη η οικογενειακή καταγωγή οποίου κατέχει ή διεκδικεί δημόσια θέση και να είναι σαφές σε ποιες κοινωνικές οργανώσεις συμμετέχει.
ΥΓ. Άντε καλή ψήφο.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανέκαθεν πού σέ παρακολουθούσα ρέ Σπύρο ότι έλεγες ήταν αληθές, τίμιο, λογικό καί πατριωτικό. Τώρα όλα αυτά τά αληθινά πού γράφεις στό άρθρο σου, ποιό κόμμα νομίζεις ότι τά έχει στό πρόγραμμά του, αλλά θέλει καί νά τά εφαρμόσει? Μή μού πείς ό καρακωλοτούμπας καρα-γλύφτης πού πήγες καί έμπλεξες, γιατί θά σέ πάρω μέ τίς πέτρες. Μόνο ή χρυσή αυγή μπορεί νά τά εφαρμόσει αυτά πού γράφεις, καί εκεί έπρεπε νά ήσουν εξ αρχής. Ξεφτιλίστηκες Σπύρο μέ τόν προδότη πού συγκυβέρνησε μέ τά εβραιοναζιστικά καθάρματα τούς πασοκονουδούλες, καί μάς έφερε αρχιμασσώνους παπαδήμιους. Γι αυτά πρέπει κάπωτε ν΄ απολογηθείς Σπύρο καί νά ζητήσεις συγγνώμη από τόν κόσμο πού σέ παρακολουθούσε. Καί πάλι φιλικά στά λέω γιατί είναι κρίμα τέτοιο πατριωτικό λόγο πού διαθέτεις, νά πηγαίνει χαμένος μέ λάθος επιλογές σέ αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ