Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πίσω ἀπὸ κάθε ἐπιτυχημένο κι ἕνας …«περιούσιος»!!!

Πίσω ἀπὸ κάθε ἐπιτυχημένο κι ἕνας ...«περιούσιος»!!!3Ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ  ήταν μέλος της Σοσιαλιστικής Νεολαίας του Μιτεράν.
Αυτός που τον εντόπισε και τον προώθησε στην πολιτική, ώστε να χρησιμεύει ως βιτρίνα και να φροντίζει για τα συμφέροντα των σιωνιστών,  ήταν ο Jaques Attali, …«περιούσιος» ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ και σύμβουλος του Μιτεράν.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται πάντα  ένας σιωνιστής τοκογλύφος.

Και όταν ένας τοκογλύφος φροντίσει για κάποιον τυχαίο να γευθεί την δόξα, την επιτυχία και τα πλούτη της εξουσίας, θα έλθει η στιγμή να ζητήσει κάποια …ανταλλάγματα!!!
Και φυσικά οφείλει να υπηρετεί τους προστάτες του.
Οφείλει να προωθεί την γνωστή ατζέντα της Νέας Τάξεως και να συμπαρατάσσεται εναντίον των εχθρών του Ισραήλ.

Πίσω ἀπὸ κάθε ἐπιτυχημένο κι ἕνας ...«περιούσιος»!!!1Ο Ολάντ, που έστειλε όπλα στους μισθοφόρους, που ισοπέδωσαν την Συρία και που προκάλεσαν 200.000 νεκρούς και εκατομμύρια εκτοπισμούς, τώρα  …θρηνεί και πενθεί για τα θύματα των δύο ισλαμιστών και θα βάλει τον στρατό να φυλάει τους εκλεκτούς του Θεού όπου χρειαστεί.
Πίσω ἀπὸ κάθε ἐπιτυχημένο κι ἕνας ...«περιούσιος»!!!4Σίγμα
ΥΓ. Ρέει το χρήμα εκεί στον επαναστατικό κι αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ και θα μας φλωμώσουν στην διαφήμιση, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Δεν φτάνεις τυχαία το 30% ξεκινώντας από το 3%. Θέλει πολλά λεφτά αυτή η υπόθεση και φυσικά όλα τα κανάλια των …«επαναστατών» εφολπιστών να προωθούν επί 18 ώρες κάποιον εκατομμυριούχο επαναστάτη του ΣΥΡΙΖΑ.Πίσω ἀπὸ κάθε ἐπιτυχημένο κι ἕνας ...«περιούσιος»!!!2
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ