Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ποιος έδωσε την εντολή για το χτύπημα εναντίον του Charlie Hebdo;

Charlie Hebdo: Προβοκάτσια των τρομοκρατών της υφηλίου.



"Η στρατηγική της «σύγκρουσης των πολιτισμών» σχεδιάστηκε στο Τελ Αβίβ και την Ουάσιγκτον"  
Για κάθε γεγονός, μεγάλου πολιτικού βεληνεκούς, ένα είναι το αλάθευτο κριτήριο: Η θέση των κατεστημένων μηχανισμών (διεθνών και εγχώριων).
Κόντρα σ’ αυτή τη θέση πρέπει να στραφεί η αναζήτηση της αλήθειας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στα ζητήματα της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Παγκόσμιας και εγχώριας).
Εδώ ακριβώς βρίσκεται ο μίτος της Αριάδνης και στο αιματηρό κτύπημα εναντίον του Charlie Hebdo: Στην παγκόσμια και υστερική τρομολαγνεία εναντίον των «Τζιχαντιστών» (ο νέος διεθνής «δαίμονας»).

Η αλήθεια δεν μπορεί ΠΟΤΕ να βρίσκεται στην πλευρά αυτής της τρομοκρατικής, προπαγανδιστικής υστερίας των διεθνών μηχανισμών της ιμπεριαλιστικής κακουργίας, του ψεύδους και της παραπληροφόρησης…
Ο Thierry Meyssan αποσαφηνίζει, στο παρακάτω κείμενό του, κάποια σοβαρά μεθοδολογικά ζητήματα και δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να στραφούμε για την ΑΛΗΘΕΙΑ…

Ποιος έδωσε την εντολή για το χτύπημα εναντίον του Charlie Hebdo;
Του Thierry Meyssan
 Reseau Voltaire 7 Ιανουαρίου 2015
Ενώ πλήθος Γάλλων αντιδρούν στην επίθεση εναντίον του Charlie Hebdo καταγγέλλοντας τον ισλαμισμό και διαδηλώνοντας στους δρόμους, ο Thierry Meyssan υπογραμμίζει ότι η ερμηνεία που παραπέμπει στους τζιχαδιστές είναι αδιανόητη. Αν και θα ήταν σκόπιμο να καταγγείλει κι αυτός ο ίδιος μια επιχείρηση της Αλ Κάιντα ή του Daesh (Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Συρίας) συλλογίζεται και κάνει μία άλλη υπόθεση, πολύ πιο επικίνδυνη.
 Πρόλογος)
Στις 7 Ιανουαρίου μία ομάδα κομάντο εισέβαλε στο Παρίσι στα γραφεία του Charlie Hebdo και δολοφόνησε 12 άτομα. Άλλα 4 θύματα βρίσκονται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση. Στα βίντεο ακούμε τους δολοφόνους να φωνάζουν Αλάχ Αχμπαρ, ότι πήραν εκδίκηση για τον Μοχάμετ. Ένας μάρτυρας, η σκιτσογράφος Κοκό, βεβαίωσε ότι δήλωναν Αλ Κάιντα οπότε δεν χρειαζόταν και τίποτε περισσότερο για να καταγγείλει πλήθος Γάλλων ότι πρόκειται για ένα κτύπημα ισλαμιστών.
Όμως αυτή η υπόθεση είναι παράλογη.

Η αποστολή αυτών των κομάντο δεν έχει σχέση με την ιδεολογία των τζιχαδιστών
 Αυτή η επιχείρηση σκοπεύει να δημιουργήσει την αρχή για ένα εμφύλιο πόλεμο .
Η στρατηγική της «σύγκρουσης των πολιτισμών» σχεδιάστηκε στο Τελ Αβίβ και την Ουάσιγκτον.
συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ