Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ; Τρεις Τούρκοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική Βουλή!

Δεν πρόλαβε καλά να καταλαγιάσουν οι θριαμβευτικές επευφημίες για την εκλογική νίκη του Σύριζα και στην δυτική Θράκη άρχισαν να ακούγονται προβοκατόρικες δηλώσεις εκ μέρους βουλευτών του που έρχονται σε πλήρη συμφωνία με την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας στην άκρως ευαίσθητη αυτή περιοχή.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα τη τουρκικής εφημερίδας, Habertürk, ο μειονοτικός βουλευτής της Ξάνθης, Hüseyin Zeybek, παίρνοντας αυτή την φορά το «λάβαρο» των τουρκικών διεκδικήσεων, δήλωσε με περισσή σιγουριά ότι ήρθε η ώρα να ικανοποιηθούν τα από καιρό εκκρεμούντα αιτήματα της μειονότητας, δηλαδή την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λοζάνης προς όφελος των καθαρά τουρκικών συμφερόντων.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο Hüseyin Zeybek αφού εξεδήλωσε την μεγάλη του ικανοποίηση για την εκλογή τριών μειονοτικών βουλευτών στην δυτική Θράκη, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τώρα άνοιξε ο δρόμος για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της μειονότητας, δηλαδή την επίσημη αναγνώριση ότι η μειονότητα της δυτικής Θράκης είναι τουρκική, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών και προς μεγάλη ικανοποίηση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που όπως φαίνεται για άλλη μια φορά κατευθύνει τις κινήσεις των μειονοτικών, υποτιθέμενων αριστερών βουλευτών, που εκλέχτηκαν με την σημαία του Σύριζα.
συνέχεια ΕΔΩ
καί ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ