Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Έρευνα για τους Εβραίους στην Γαλλία δείχνει ότι το 40% των Γάλλων πιστεύει ότι οι Εβραίοι έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και περίπου το 50% ότι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ, παρά στην Γαλλία

Το 39 τοις εκατό των ανδρών και των γυναικών που ερωτήθηκαν συμφώνησαν με τη δήλωση ότι «οι Εβραίοι έχουν πολύ μεγάλη δύναμη στον επιχειρηματικό τομέα». Ένα άλλο 21 τοις εκατό διαφώνησε και ένα 40 τοις εκατό δήλωσε ουδέτερο.Σαράντα επτά τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι Γαλλο-Εβραίοι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ από ό, τι στη Γαλλία, ενώ μόνο το 15 τοις εκατό διαφώνησε...Σχ. ΚΟ: Η γαλλική εβραϊκή κοινότητα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εκτός Ισραήλ (διασπορά), με περίπου 500.000 μέλη. Τον περασμένο Μάρτιο σε έρευνα που έγινε, το ένα τέταρτο των Εβραίων στην Γαλλία δήλωσε ότι προτίθεται να μεταναστεύσει λόγω της αύξησης των κρουσμάτων «αντισημιτισμού». Φυσικά, τα κρούσματα «αντισημιτισμού» οφείλονται σε μουσουλμάνους μετανάστες, αλλά αυτό είτε δεν αναφέρεται καθόλου, είτε γράφεται με ψιλά γράμματα, για να μην χαλάσει η ‘σούπα’ της πολυπολιτισμικότητας, (την οποία στηρίζουν οι εβραϊκές κοινότητες σε Ευρώπη και ΗΠΑ). 

Το 86% από αυτούς που σκέφτονται να φύγουν, θέλουν να πάνε  στο Ισραήλ, που το θεωρούν πιο ασφαλές από τη Γαλλία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ