Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο κόσμος περιμένει κύριε Τσίπρα νά υλοποιήσετε τήν υπόσχεσή σας ώς πρώτη προτεραιότητα : "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη "....Άν!!! θά συμφωνήσει καί ο Στουρνάρας;;;

 Με τον ΣΥΡΙΖΑ, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει. Kανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη»».
"Το έχουμε ήδη ξεκαθαρίσει είναι από τις σημαντικές μας προτεραιότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση κανένα σπίτι, καμία πρώτη κατοικία δεν πρόκειται να βγει στον πλειστηριασμό. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη είναι το σύνθημά μας και το εννοούμε. Καταθέσαμε στη Βουλή δύο σχετικές νομοθετικές τροπολογίες, καταψηφίστηκαν δυστυχώς, πρέπει να το γνωρίζουν όσοι μας παρακολουθούν ότι μέχρι το 2014 υπήρχε προστασία έναντι των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Από 1/1 του έτους που τρέχουμε δεν υπάρχει προστασία. Υπάρχει ένας νόμος που δίνει την ευχέρεια στις τράπεζες δυστυχώς – εμείς θα παρέμβουμε νομοθετικά στο θέμα αυτό " 

Καλά όλα αυτά , αλλά θά συμφωνήσει καί ό διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας; Γιατί πρέπει νά ξέρουμε  {ο Τσίπρας τό ξέρει} πώς πάνω από τόν πρωθυπουργό βρίσκονται πάντα οι διοικητές τής Τράπεζας τής Ελλάδος ...πού μόνο τής Ελλάδος δέν είναι.!!! 
 Σ: Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ το οποίο λαμβάνει τις αποφάσεις της νομισματικής πολιτικής.
Φ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ