Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Οι σημερινές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία τού ελληνικού λαού να "κλείσει" τον κύκλο τής προδοτικής Μεταπολίτευσης

Συγκεκριμένες οικογένειες είναι αυτές, οι οποίες ελέγχουν το σύνολο της εξουσίας και "βραχυκυκλώνουν" το Σύνταγμα της Δημοκρατίας. Μιλάμε για πραγματικές δυναστείες, οι οποίες θεωρούν δικαίωμά τους να ελέγχουν τα πάντα και για πάντα. Μιλάμε για τόσο εξόφθαλμες καταστάσεις, που μας έχουν πάρει χαμπάρι στο εξωτερικό και γελάνε μαζί μας. Η απόλυτη ξεφτίλα μας είναι ότι αυτό, το οποίο εμείς εδώ το έχουμε "κρυφό" καμάρι και δεν το ψάχνουμε, είναι "τούμπανο" στο εξωτερικό. Μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και μας δουλεύουν. Έχουν αντιληφθεί την αδυναμία μας και θεωρούν βέβαιο ότι οι "κατσαρίδες" τής πολιτικής θα επιβιώσουν και την επόμενη ημέρα. Θεωρούν βέβαιο ότι, ακόμα και μετά τη χειρότερη προδοσία των τελευταίων αιώνων, οι "γόνοι" των "κατσαρίδων" θα επιβιώσουν, γιατί είμαστε ανίκανοι ως λαός να επιλύσουμε το πρόβλημα.
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από ένα δημοσίευμα της Financial Times, στο οποίο ο αρθρογράφος όχι μόνον διαπίστωνε τα περί πολιτικών "δυναστειών" - που εμείς αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε - , αλλά προέβλεπε κιόλας την επιβίωσή τους. Δεν μας είχε ικανούς ούτε καν στην ύστατη ώρα τού αγώνα για την επιβίωση να "καθαρίσουμε" το θέμα. Ένας ολόκληρος λαός, απολαμβάνοντας θεωρητικά το σύνολο των δικαιωμάτων του, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον "καρκίνο" τού φασισμού ...Δεν μπορεί να απαλλαγεί από μερικές οικογένειες, οι οποίες τον έχουν καταστρέψει στην κυριολεξία ...Μερικές οικογένειες, οι οποίες τον έχουν λεηλατήσει και τον έχουν προδώσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και σήμερα τον έχουν παραδώσει στους ξένους τοκογλύφους...

...Τρεις οικογένειες είναι όλες κι όλες οι ιδιοκτήτριες του δικομματισμού, που, μέσω αυτού, ελέγχεται το σύνολο των εξουσιών. Οι κομματάρχες, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι μαφιόζοι Padroni, με τις δήθεν δημοκρατικές εκλογές διεκδικούν σε μεταξύ τους διαγωνισμό τον έλεγχο της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας και παριστάνοντας τους "ελεύθερους" βουλευτές, ελέγχουν και τη δικαστική εξουσία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε. Πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τού ελληνικού λαού έχουν παρθεί στο αποχωρητήριο του Μητσοτάκη, παρά στη Βουλή. Περισσότερα προσχέδια νόμων έχουν πρωτογραφτεί στις λαδόκολλες και στις χαρτοπετσέτες των χασαποταβερνών όπου συχνάζει ο Κωστάκης, παρά σε υπουργικά γραφεία. Πιο σημαντικό είναι το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στον "παναθηναϊκάκια" εισαγγελέα, παρά ο νόμος και το δίκιο.
Πουθενά στον κόσμο η αποκάλυψη ενός τέτοιου τηλεφωνήματος Πρωθυπουργού δεν θα περνούσε, χωρίς να προκαλέσει πολιτική κρίση. Στην Ελλάδα των "κληρονόμων" τής εξουσίας κάτι τέτοιο φαίνεται φυσικό "προνόμιο" των κρατούντων ...Αλίμονο ...Αν δεν μπορεί ένας Σαμαράς, ένας Καραμανλής ή ένας Μητσοτάκης να κάνουν "υποδείξεις" ή να "βγάζουν" αποφάσεις στο όνομα της Δικαιοσύνης, τότε τι κάνουν; Σιγά μην μπουν στον ίδιο "παρονομαστή" με τον "λαουτζίκο". ..
Σήμερα - και έχοντας οι πάντες γνώση τής μοιραίας κατάληξης αυτής της "άρρωστης" νοοτροπίας - καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις για την πορεία μας ως λαός. Οι σημερινές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία τού ελληνικού λαού να "κλείσει" τον κύκλο τής προδοτικής Μεταπολίτευσης ...Μιας Μεταπολίτευσης, η οποία αποδείχθηκε - και με νούμερα πλέον - πως ήταν πολύ πιο επώδυνη από την ίδια τη Χούντα. Καμία Χούντα δεν τόλμησε να κάνει αυτό, το οποίο έκαναν οι "γόνοι". Καμία Χούντα δεν τόλμησε με μία της απόφαση να εκτελέσει 4000 ανθρώπους. Οι 4000 αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων είναι στην πραγματικότητα "εκτελέσεις" ανθρώπων ...Είναι θάνατοι, οι οποίοι δεν θα υπήρχαν, αν δεν υπήρχαν οι αποφάσεις που τους προκάλεσαν ...Είναι θάνατοι, οι οποίοι δεν θα υπήρχαν, αν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες ή οι Παπανδρέου δεν πρόδιδαν τον ελληνικό λαό και δεν παρέδιδαν το ελληνικό κράτος στους τοκογλύφους. Αυτοί είναι το πρόβλημα του ελληνισμού και απ’ αυτούς πρέπει ν' απαλλαγούμε ...Από τους γόνους ...Από τα τομάρια, τα οποία ζουν εις βάρος τής κοινωνίας από την πρώτη στιγμή που γεννιούνται ...Τα άεργα ανεπάγγελτα "σκουπίδια", που θεωρούν "καθήκον" τους να μας κυβερνάνε και βέβαια δικό μας "καθήκον" να τους ταΐζουμε ..
... Μετά από αυτές τις εκλογές η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μετά τον Τσίπρα δεν έχουν τα "τζάκια" άλλον δικό τους άνθρωπο να τους εξασφαλίσει τον χρόνο που έχουν ανάγκη για την "αποθεραπεία" τους, εξαιτίας τής τελευταίας προδοσίας ...Αλλάζει "σελίδα" η Ελλάδα, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι ...Ούτε ο ίδιος ο νικητής Τσίπρας θα "περάσει" στην επόμενη "ημέρα". Έτσι κι αλλιώς ένα τυπικό "κατασκεύασμα" της Μεταπολίτευσης είναι κι αυτός ...Ένας ιδεολογικός "μάρτυρας", ο οποίος "βαπτίστηκε" στην "κολυμπήθρα" των χαφιέδων τής ΚΝΕ ...Μελλοντικός "άγιος" από γνωστό "τζάκι" τού Παρακράτους ...Ο πιο νεαρός από τους κομματικούς "δεινόσαυρους", που όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν παύει να ανήκει στο "είδος" τους ...Άλλο ένα παιδί των "τζακιών", των παρασκηνίων, των μυστικών υπηρεσιών και των κομματικών "στανών"... Ο Τσίπρας, ως συνεχιστής αυτής της πολιτικής απάτης, που αποτέλεσε το θεμέλιο τής Μεταπολίτευσης, θα είναι αυτός ο οποίος θα κλείσει την "πόρτα" τής προηγούμενης εποχής, αλλά από τη "μέσα" μεριά ...Από τη μεριά που επιμένει να κάθεται, διαιωνίζοντας όσο μπορεί τον αρχικό διχασμό και διακηρύσσοντας σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι ο πρώτος δήθεν "αριστερός" Πρωθυπουργός της πρώτης δήθεν "αριστερής" Κυβέρνησης. Προφανώς δεν κατάλαβε ότι τόσο ο λαός όσο και οι καταστάσεις άλλαξαν και επιμένει να εκτελεί έναν πολιτικό "ρόλο" μιας "παράστασης", η οποία ετοιμάζεται - ελλείψει θεατών - για ταπεινωτική "αυλαία"...Το μεγάλο "φαγοπότι" τελειώνει και έρχεται ο λογαριασμός σ' αυτούς που πρέπει να πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ