Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ρε αέι στον αγυριστο Τσιφούτη!

Ο Βαρουφάκης  για τα Οικονομικά, μιλάει για όλους μας με τους Ευρω-παίους ανεξάρτητα από το ότι δεν έβαλε το χέρι στο Ευαγγέλιο και από το ότι δεν τους ψηφίσαμε .
Στο κόλπο της ύφεσης είμαστε και εμείς επιβάτες.
Και στη κουβέντα με τον Εβραίο ομοφυλόφιλο τα πήγε σχετικά καλά. «Τρόικα» καπούτ.
Η εποχή του Αβάπτιστου και των Σαμαρέλων που οι υπάλληλοι της τρόικα μπαινόβγαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολές τελείωσαν.
«Το κράτος έχει συνέχεια, αλλά δεν θα δεχθούμε να έχει συνέχεια η αυτοτροφοδοτούμενη κρίση αποπληθωρισμού και μη βιώσιμου χρέους, και η Ελλάδα θέλει να έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς με ένα πιο μικρό πρωτογενές πλεόνασμα στο διηνεκές», είπε ο Βαρουφάκης στον Εβραίο που έγινε έξω φρενών.
Το ζήτημα πια είναι η επόμενη φάση.

Οι «μεταρρυθμίσεις», η «ανταγωνιστικότητα» , οι «ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί» και το «πρωτογενές πλεόνασμα», που σήμερα επανέλαβε και ο Βαρουφάκης είναι «κωλοτούμπα» συμβιβασμού. 

Το πρόβλημα από εδώ και μπρος δεν είναι μόνο δικό μας αλλά και δικό τους. Αλγεινή εντύπωση μου κάνουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Τρόικα που κάνουν αντιπολίτευση στους υπουργούς της κυβέρνησης της δημοκρατικής πλειοψηφίας και τρομοκρατούν τον κόσμο. Αυτό πια είναι κανονική Πέμπτη φάλαγγα. Και το λέω εγώ που είμαι αντικομουνιστής και αντι-Συριζαίος. Και στην καρδιά της Πέμπτης φάλαγγας οι μαυραγορίτες δωσίλογοι της Συγγρού με την κουκούλα. Η Κατοχή επαναλαμβάνεται. Τώρα ξεχωρίζουν οι Εθνικιστές από τους προδότες μαυραγορίτες, όπως ο Θαμαράς με την παρέα του που κάνουν αβάντες στους …έξωθεν. 

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολιάζοντας τη συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Εβραίο ομοφυλόφιλο ανέφερε ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση του Μνημονίου και η οριστική αποπομπή της τρόικα και πρόσθεσε: «Η Χώρα χρειάζεται σοβαρή εθνική πολιτική κατά των τοκογλύφων δανειστών και όχι πυροτεχνήματα που μετατρέπονται σε κωλοτούμπες, όπως στην περίπτωση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας». Εκ μέρους του κυβερνητικού Εταίρου των ΑΝΕΛ, η κ. Χρυσοβελώνη, ζήτησε την άμεση σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου με «στόχο τη διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου μέρους του δημόσιου χρέους».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ