Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Τολμούν τα διεφθαρμένα σκουπίδια τύπου Γιουγκέρ, Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρεν ή Λαγκάρντ να εκστομίζουν τέτοιες απειλές, γιατί έχουν απέναντι τους προδότες να ανταλλάσσουν τις "πάσες", προκειμένου να δουλεύουν τον ελληνικό λαό. !!!

Όταν μιλάμε  για GRexit, μιλάμε για καθαρό εκβιασμό με όρους συμμοριών και άρα με όρους ποινικού δικαίου ...Μιλάμε για ένα "παιχνίδι", στο οποίο συμμετέχουν οι ξένοι ιμπεριαλιστές, αλλά συμμετέχουν και οι ντόπιοι προδότες, εφόσον στα επίπεδα αυτά η άγνοια νόμων είναι απίθανη. Δεν είναι δυνατόν ένας Πρωθυπουργός τής Ελλάδας να μην γνωρίζει τι έχουν υπογράψει οι προκάτοχοί του και σε τι υποχρεώσεις έχουν δεσμεύσει τη χώρα που κυβερνά. Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός τής Ελλάδας να μην γνωρίζει ότι είναι πρακτικώς αδύνατη η GRexit και να κάθεται σαν το δαρμένο σκυλί μπροστά στη Μέρκελ που τον απειλεί. Δεν είναι δυνατόν ένας αρχηγός τής Αντιπολίτευσης να "ορκίζεται" ότι δεν έχει πρόθεση εξόδου από το ευρώ, όταν θα έπρεπε να γνωρίζει πως δεν είναι μέσα στις επιλογές του να το κάνει αυτό, ακόμα κι αν το επιθυμούσε. Δεν είναι δυνατόν έμπειροι πολιτικοί άνδρες να μιλάνε για πιθανότητες ενός δήθεν "ατυχήματος". Δεν είναι δυνατόν να μην έχει συλληφθεί ακόμα το πολυτεχνικό "σκουπίδι", το οποίο παρίστανε την Ελληνίδα Επίτροπο και στην πραγματικότητα, λειτουργώντας ως "λαγός" των τοκογλύφων, ξεκίνησε τον ψευδοεκβιασμό τού GRexit.
Μιλάμε για "δούλεμα", που δεν έχει ξαναγίνει. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι με τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ θα επαναρυθμιστεί η ένταση της δύναμης της βαρύτητας ...Να μας πούνε ότι οι Τροϊκανοί ζήτησαν διαβεβαιώσεις τού αρχηγού του, προκειμένου να καθησυχαστούν οι ανησυχίες των Γερμανών αυτοκινητοβιομηχάνων, οι οποίοι κατασκευάζουν απλά αυτοκίνητα εδάφους. Τόσο αστείες είναι όλες αυτές οι απειλές, γι' αυτούς οι οποίοι γνωρίζουν στοιχειωδώς το πώς λειτουργούν οι συμφωνίες για την ευρωζώνη. Τολμούν όμως τα διεφθαρμένα σκουπίδια τύπου Γιουγκέρ, Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρεν ή Λαγκάρντ να εκστομίζουν τέτοιες απειλές, γιατί έχουν απέναντι τους προδότες να ανταλλάσσουν τις "πάσες", προκειμένου να δουλεύουν τον ελληνικό λαό. ...
Είναι δυνατόν να πηγαίνουμε σήμερα για εκλογές και να μιλάνε όλοι για κλείσιμο "στροφίγγων" από τον Ντράγκι ή για εξαίρεση των ελληνικών ομολόγων από την αγορά; Ποιος, για ποιον λόγο και με ποιο επιχείρημα θα έκανε αυτήν την εξαίρεση. Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; ...Μπακάλικο, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Φυλακή θα κινδύνευε να πάει ο κάθε Ντράγκι, αν θα ξεχώριζε μεταξύ τους τα κράτη τής Ευρωζώνης. Από την τσέπη του θα καλούνταν να πληρώσει τα κόστη των εγκληματικών επιλογών του. Φυλακή θα έπρεπε να πάνε και όσοι επικαλούνται τέτοια ψέματα, εφόσον είναι προφανής η πρόθεσή τους να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν έναν ολόκληρο λαό, τη στιγμή που αυτός βρίσκεται μπροστά στις κάλπες και άρα έτοιμος να εκτελέσει το πιο ιερό για τη Δημοκρατία καθήκον του.
Όμως, σε αυτό το έγκλημα οι ξένοι δεν είναι μόνοι τους. Δεν μπορούσαν οι ξένοι μόνοι τους να απειλήσουν έναν ολόκληρο λαό ...Έναν λαό, ο οποίος θα έπρεπε να έχει στο πλευρό του το σύνολο των "όπλων" που μπορεί να διαθέτει ένα κράτος. Ένας πολίτης μπορεί να εκβιαστεί και να τρομοκρατηθεί εξαιτίας της άγνοιάς του ...Ένας λαός, όμως, όχι. Ένα κράτος έχει νομικούς, για να προστατεύει ακόμα και τα αδαή μέλη του από τον εκβιασμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνονται εκλογικές μάχες - και άρα ηγεσίες - , επειδή κάποιοι τρομάζουν τις γριές με τα φάρμακά τους. Αυτό γίνεται στην Ελλάδα από τη πρώτη στιγμή που τους "έδειξαν" σαν διεφθαρμένους και τεμπέληδες.
Πού βρίσκονται λοιπόν τα θεσμικά όργανα του κράτους αυτήν την ώρα που εκβιάζεται ο ελληνικός λαός; Γιατί όλοι οι πολιτικοί μας δέχονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την "παράσταση" του τρόμου; Γιατί δέχονται άπαντες να παίξουν με αυτά τα ψέματα. Αυτοί, οι οποίοι μας κυβέρνησαν, δικαιολογημένα. Οι άλλοι, όμως, οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται να θέλουν να μας κυβερνήσουν, γιατί το κάνουν; Το να ισχυρίζεται δηλαδή το κύκλωμα των Γιωργακωστάκηδων ότι υπάρχει κίνδυνος GRexit είναι λογικό, γιατί δεν μπορούν να απειλήσουν τους συνενόχους και εκβιαστές τους. Το να "ορκίζεται" όμως - άνευ λόγου - ο "αριστερός" Τσίπρας ότι θα μείνει προσηλωμένος στο ευρώ, είναι ύποπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ