Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Οἱ ἐπαγγελματίες «διανοούμενοι» ποὺ εἶναι κι …ἀντιρατσιστές!!!


Οἱ ἐπαγγελματίες «διανοούμενοι» ποὺ εἶναι κι ...ἀντιρατσιστές!!!1Οι «διανοούμενοι αντιρατσιστές» που προωθεί το σύστημα είναι χυδαία ανώμαλα αποβράσματα, που χρησιμοποιούν το χρήμα και τις υψηλές τους γνωριμίες για να εκμεταλλευθούν σεξουαλικά, και χωρίς νομικές συνέπειες, ανήλικα άτομα, προερχόμενα από φτωχές χώρες.
Αυτά τα υποκείμενα είναι που καθοδηγούν τους …«αντιρατσιστικούς» αγώνες…
Αυτοί οι …«φιλάνθρωποι» καταστρέφουν μικρά παιδιά, για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους φαντασιώσεις.

Κι όπως οι δολοφόνοι της Νέας Τάξεως παριστάνουν τους …«υπερασπιστές» της Δημοκρατίας, έτσι και οι παιδόφιλοι παριστάνουν τους …«υπερασπιστές» των αδυνάμων και των ορφανών.
Άλλωστε τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδεραστίας στήνονται μέσα σε ιδρύματα …«προστασίας» ανηλίκων κι ορφανών…
Αυτά δηλαδή που οι εκατομμυριούχοι παιδόφιλοι δημοσιογράφοι ζητούν επίμονα να χρηματοδοτήσουμε εμείς.

Σίγμα
«…Δράστης είναι ένας 26χρονος Ρουμάνος τον οποίο ο πεζογράφος είχε γνωρίσει πριν από περίπου 10 χρόνια (σ.σ. Όταν ο δράστης ήταν ανήλικος) σε ένα κακόφημο μπαρ της οδού Βερανζέρου και αμέσως συνδέθηκαν φιλικά μεταξύ τους για τα επόμενα χρόνια μέχρι και την δολοφονία του συγγραφέα από τον άνθρωπο που συχνά πυκνά το θύμα τροφοδοτούσε με χρήματα για τις ανάγκες του.
Στο τελευταίο του βιβλίο ο γνωστός συγγραφέας κάνει λόγο για έναν ανήλικο Ρουμάνο που είχε γνωρίσει σε μπαρ της Ομονοίας, και στην συνέχεια γνώρισαν μαζί τις ηδονές και τους «χυμούς» της ζωής…»

Οἱ ἐπαγγελματίες «διανοούμενοι» ποὺ εἶναι κι ...ἀντιρατσιστές!!!1Το βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα οδήγησε στον δολοφόνο του 

Το τελευταίο βιβλίο του γνωστού πεζογράφου Μένη Κουμανταρέα, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στις 6 Δεκεμβρίου, στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη, μελέτησαν οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας για να φθάσουν τελικά στον δολοφόνο του 83χρονου συγγραφέα.
Δράστης είναι ένας 26χρονος Ρουμάνος τον οποίο ο πεζογράφος είχε γνωρίσει πριν από περίπου 10 χρόνια (σ.σ. Όταν ο δράστης ήταν ανήλικος) σε ένα κακόφημο μπαρ της οδού Βερανζέρου και αμέσως συνδέθηκαν φιλικά μεταξύ τους για τα επόμενα χρόνια μέχρι και την δολοφονία του συγγραφέα, από τον άνθρωπο που συχνά πυκνά το θύμα τροφοδοτούσε με χρήματα για τις ανάγκες του.
Οἱ ἐπαγγελματίες «διανοούμενοι» ποὺ εἶναι κι ...ἀντιρατσιστές!!!2
Στο τελευταίο του βιβλίο ο γνωστός συγγραφέας κάνει λόγο για έναν ανήλικο Ρουμάνο που είχε γνωρίσει σε μπαρ της Ομονοίας, και στην συνέχεια γνώρισαν μαζί της ηδονές και τους «χυμούς» της ζωής.
Οι ερευνητές της Ασφάλειας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μελέτησαν εκτενώς το τελευταίο βιβλίο του γνωστού πεζογράφου, στο οποίο κυριαρχεί η μορφή του ανήλικου τότε Ρουμάνου με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην πλήρη σκιαγράφηση του προφίλ του δολοφόνου.
Το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Βικτωρίας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο Ρουμάνο Στεφάν και να τον προσάγουν στα γραφεία τις Υπηρεσίας τους.
Αρχικά ο νεαρός Ρουμάνος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την δολοφονία του φίλου και ευεργέτη του, πλην όμως και κάτω από το βάρος των συντριπτικών εναντίων του στοιχείων αναγκάστηκε να ομολογήσει την… μισή αλήθεια.
Εγώ ήμουν…αλλά δεν τον σκότωσα
Οι αστυνομικοί τις Ασφαλείας από την εξερεύνηση του διαμερίσματος του Μ. Κουμανταρέα, εντόπισαν τόσο αποτυπώματα, όσο και γενετικό υλικό του δράστη, οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή στραγγάλισε το θύμα του. Ο 25χρονος λοιπόν παραδέχεται πως το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου είχε στήσει καρτέρι στον Κουμανταρέα στην είσοδο του σπιτιού του, μαζί με έναν συμπατριώτη του, καθώς γνώριζαν πως ο συγγραφέας πρόσφατα είχε πουλήσει ένα σπίτι στην Κηφισιά και είχε εισπράξει μεγάλο χρηματικό ποσό: «…θέλαμε να του ζητήσουμε δανεικά. Αυτός στην αρχή αρνήθηκε να μας δώσει λεφτά και μας κάλεσε στο διαμέρισμα του. Ανεβήκαμε και εκεί διαπληκτιστήκαμε. Τον έσπρωξα και έπεσε κάτω. Εκεί ίσως να κτύπησε το κεφάλι του. Εγώ δεν κατάλαβα ότι πέθανε, γιατί αμέσως φύγαμε από το σπίτι με τον φίλο μου».
Βέβαια οι αστυνομικοί είναι σε θέση να αποδείξουν πως ο 25χρονος λέει ψέμματα, όσον αφορά στις συνθήκες δολοφονίας, καθώς ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για στραγγαλισμό δια γυμνών χεριών, ενώ παράλληλα DNA του 25χρονου αλλά και αποτυπώματα του έχουν βρεθεί τόσο στο πτώμα του συγγραφέα, όσο και στα συρτάρια του σπιτιού.
Επίσης χρηματικό ποσό από την πώληση αυτοκινήτου που είχε κάνει το θύμα δεν βρέθηκαν, όχι μόνο στο σπίτι του αλλά και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.
πηγή
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ