Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σοκ: Πάνω από 6 μονάδες με τάση ενίσχυσης (ίσως και διψήφια) η διαφορά υπέρ ΣΥΡΙΖΑ! ...καθαρά τρίτο κόμμα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Πάνω από τις 6 μονάδες είναι αυτή την στιγμή η πραγματική διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και με το αριστερό κόμμα διευρύνει καθημερινά την απόσταση από το κόμμα του Α.Σαμαρά κάτι που σημαίνει ότι η μάζα των αναποφάσιστων θα ψηφίσει σε μεγάλο ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ...Αυτό δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τουλάχιστον τεσσάρων ξένων πρεσβειών (τριών δυτικών - ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας - και μιας ανατολικής χώρας) οι οποίες όμως δεν απαντούν στο ερώτημα "Αν θα υπάξριε αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ"...Και στις δύο περιπτώσεις με την αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά είναι πάνω από 8 μονάδες με τη ΝΔ αντίθετα με ότι λέγεται και γράφεται στις επί πληρωμή δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται, να αδυνατεί να ξεπεράσει το 25% με πιθανότερο ποσοστό το 23%!..Από εκεί και πέρα καθαρά τρίτο κόμμα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος με ποσοστό που θα κυμανθεί μεταξύ του 7 και του 8,5%, 
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ