Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τρέμει ο Χατζηγάκης: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην βγει τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή»


Τρέμει ο Χατζηγάκης: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην βγει τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή»
Όσοπλησιάζει η διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τόσο πονοκεφαλιάζουν οι διάφοροι εκπρόσωποι του εγχώριου πολιτικού συστήματος με τη βεβαιότητα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα. Την σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος τα έχει «τσουγκρίσει» με τον Σαμαρά και βρίσκεται προς το παρόν εκτός κόμματος, καθώς με δήλωσή του επισημαίνει ότι «αν έρθει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή – ο Θεός να βάλει το χέρι του- θα δοθεί άραγε εντολή στον φυλακισμένο αρχηγό της; Δυστυχώς σε τέτοια τραγικά αδιέξοδα καταλήγουν οι αδίστακτοι τυχοδιωκτισμοί και τα επικίνδυνα, χωρίς αρχές, παιχνίδια με τα ακροδεξιά «σταγονίδια» που γιγαντώθηκαν εν τω μεταξύ και απειλούν τώρα το Δημοκρατικό πολίτευμα»...Ας είναι σίγουρος ότι ο Θεός δεν ανέχεται τις αδικίες και την παλιανθρωπιά και γι αυτό όντως «θα βάλει το χέρι του» καί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι το Τρίτο Κόμμα.
συνέχεια ΕΔΩ

 ...Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια της διαπλοκής είναι αισθητός ακόμα και στους πολέμιους του Λαϊκού Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ